Beoordelingen van Portofino Hoorn

Recente recensies

5.0
Rosalie
23 mei 2022

Had besteld een pizzabrood met kruidenboter. Brood was veeeel te zout!

Simon
17 mei 2022

Lekkere Pizza, tiramisu was ook perfect niet te zoet en heerlijk op smaak. Wij bestellen hier regelmatig.

Marco
16 mei 2022
F Bakker
15 mei 2022
Alina
14 mei 2022
Nicky
14 mei 2022

De lasagne is echt superlekker en met veel kaas, ik bestel deze altijd!

L.u
13 mei 2022

Heerlijk as always. Goede kwaliteit en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
12 mei 2022

Snelle bezorging, eerder dan vermeld. Prima pizza!

Casper
9 mei 2022

De pizza werd meer dan een halfuur later bezorgd dan aangegeven. Toen kwam er een jongen aan de deur die de pizza terloops aan mij gaf en meteen wegliep. Bij het bestellen werd aangegeven dat er een gratis drankje geleverd zou worden. Dat was niet het geval. De pizza was zelf van redelijke kwaliteit, dus dat was het probleem niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nils schaap
9 mei 2022

Heerlijke pizza weer afgehaald en thuis lekker genieten ❤️

Km
8 mei 2022

We vonden de korst vd pizza te hard/oud & de bezorging duurde 2 uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
8 mei 2022
M.Marx
6 mei 2022

Eten was lekker danke schön

WH
5 mei 2022

Heerlijk gegeten weer: vers en goed, altijd!

Mark Leek
3 mei 2022

Ondanks het feit dat de bestelling er eerder was dan vermeld in de toegezonden mail, waren beide pizza’s niet meer warm. Een tegenvaller voor een bedrijf dat dit meestal goed voor elkaar heeft.

Dennis
30 april 2022

Snel en heerlijk!

Leoni
29 april 2022

Super!

Martijn Koeman
26 april 2022

Ik had de bestelling geplaatst om op 18.30 bezorgd te laten worden. De bestelling kwam al op 18.06 binnen. Dat vond ik vrij te vroeg helaas.

Gerald
24 april 2022

T was weer top!!

Nicole
24 april 2022
Robin Koppies
19 april 2022
Nils Schaap
18 april 2022

Afhalen met plezier, ik word vriendelijk begroet. Heerlijke warme pizza en thuis is het weer heerlijk genieten. Mile graci !!!

Ellen Kramer
16 april 2022

Ben niet echt tevreden!!! Allereerst werkt jullie reservering systeem niet. Reservering gemaakt maar kreeg geen bevestiging, toen gebeld en dat was wel goed. Om 19.00 uur in het restaurant zaten we aan tafel en bleek dat we helemaal geen reservering hadden dus..... konden we weer gaan...... Toen maar online besteld, verwachte bezorgtijd 20.15. Dat werd dus 21.15.....bezorging erg slecht, saus had gelekt.... plastic zakje met brood en kruidenboter zat onder de kruidenboter evenals op de blikjes drinken... Dit ben ik echt niet van jullie gewend en ben daarom hierin erg teleurgesteld!!!

ANNEMARIE GUIJS
15 april 2022
Margret
15 april 2022
Aziz
12 april 2022
N
12 april 2022

Pasta had tagliatella moeten zijn in plaats van spaghetti. Quattro stagioni zat geen artisjokken op!

Gerard
10 april 2022

Bestelling was super op tijd en het eten was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk van der Vlugt
9 april 2022

beiden gerechten gerechten waren niet te vreten zonde van mijn geld

Gerald
7 april 2022

Snel en de pizza is nog goed warm en is mijn favoriet!

Roberto
30 maart 2022

Pasta Maestosa was heerlijk en nog goed heet. Bezorging mooi op tijd end super vriendelijk. Heb al een aantal verschillende maaltijden besteld en die zijn allen heerlijk en smakelijk

Nils schaap
28 maart 2022

Wat was het weer genieten, elke hap weer!!!! Mile graci

Paul
27 maart 2022

Levering was laat, eten ook niet echt heel warm (wellicht door de late levering)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dekker
27 maart 2022

Vijf kwartier gewacht op een lauwe/koude pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alicia
27 maart 2022

De calzone was weer heerlijk en de tiramisu👌🏽

Jamey
26 maart 2022

Verbrande pizza ontvangen, maar wel top we hebben gelijk een nieuwe pizza gekregen!

Alina
23 maart 2022
Sanne
21 maart 2022

Goede en snelle service. Er bleek 1 pizza van de bestelling met de verkeerde topping te zijn bezorgd. Na een telefoontje werd er kosteloos een nieuwe pizza met de juiste topping bezorgd. Het eten was ook heerlijk. 5 sterren voor portofino!

Bakker
17 maart 2022

De pizza’s smaken prima maar zijn lauw dus eigenlijk je oven aanzetten…

Margret
17 maart 2022

Heerlijk, zoals altijd.

Max
17 maart 2022

Top, bestel hier al jaren👌🏼🤌🏼

Jos
13 maart 2022

capuchon af zetten als je naar de deur loopt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chaya Oost
11 maart 2022

Heerlijk!! Erg genoten :)

frank de best
11 maart 2022

Zoals een pizza moet zijn traditioneel stukje Italie

Eric
11 maart 2022

Weer heerlijk, tevreden dat wij bij jullie bestelden

Henk van der Vlugt
10 maart 2022
daan eijking
6 maart 2022

Koud!!

Nils schaap
6 maart 2022

Elke hap is weer genieten ❤️ Het is zo lekker die pizza. Graci mile!!!

Jan Groen
5 maart 2022

Ondanks goede verpakking veel te koud geleverd om 18.20 uur en dat komt kwaliteit niet goede

Leoni
4 maart 2022

Top weer!! Kids mochten kiezen… en ook wij blij!

Paul Koperdraat
28 februari 2022

De Cannellini ricota was wat weinig tov de lasagna.

Carla
28 februari 2022

De pizza kwam 20 minuten later dan volgens de planning en was koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
27 februari 2022

Het was weer lekker! Bezorging ook top zoals gewoonlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

j
25 februari 2022
Bakker
25 februari 2022

Heerlijke pizza!! goede aardige bezorger

Maarten
24 februari 2022

Weer prima verzorgd, het was heel lekker

Nils schaal
23 februari 2022

Heerlijke pizza :) een waar ik elke keer weer geniet ❤️ Mile graci!!!

.
22 februari 2022

Heel lekker en vriendelijk pizza mocht wel iets warmer

Leonie
20 februari 2022

Ik heb geprobeerd om te bellen, ik ben echt niet tevreden

Nicolette
19 februari 2022

De gratis cola was van oktober 2021.

Ellen Kramer
16 februari 2022

Was weer heerlijk en veel, als altijd, en bezorging op tijd. Top 👍🏼

Jur
13 februari 2022

Als jullie teveel bestellingen krijgen kun je beter nee verkopen dan er twee uur over doen om een lauwe pizza te bezorgen. dat verpest de zaterdagavond van je klanten. Volgende keer vast weer beter

Jeffrey
12 februari 2022

Altijd lekker en goed

Gerald
8 februari 2022

snel, warm en heerlijk zoals gewent.

Andre
5 februari 2022

Prima pizza's mooi op tijd. Dank

Robin koppies
4 februari 2022
Amber
4 februari 2022

De bestelling was mooi op tijd. De pasta was echt heel lekker. Helaas vond ik daarom het dessert een beetje tegenvallen.

Henk van der Vlugt
3 februari 2022

de pizza was lauw en de spagettie was heerlijk en goed warm

Mathijs
1 februari 2022

Super snelle bezorging en een heel attente bezorger en presentje in het ziekenhuis geleverd! En een heerlijke pizza!

Ellen Kramer
30 januari 2022

Om 17.15 bestelling geplaatst voor 19.00 uur. Bezorgd om 19.20.....En dit is niet de eerste keer dat het niet op tijd is. Eten is uitstekend maar vaak niet op tijd.

Monique
30 januari 2022

De pizza’s waren heeeeerlijk alleen duurde het heeeeel lang voordat deze worden bezorgd. Om 18:40 online aangegeven:”Bezorgen Asap” In de bevestiging stond:”Verwachte bezorgtijd:19:45”. Snap ik ook helemaal op zaterdag. Maar uiteindelijk kwamen de pizza’s pas om 19:25. Toen we om 19:20 belde voor de status werd na veel interne discussie de verbinding verbroken.

Henk van der Vlugt
30 januari 2022
C.N. Bakker
29 januari 2022
J. Dupuy
29 januari 2022

Kwaliteit van eten was weer goed, maar bezorging was half uur te vroeg, waardoor eten niet meer warm was voordat iedereen er was

Leida van der Linden
27 januari 2022

Helaas was het eten lauw

Ellen
26 januari 2022

De bestelling was mooi op tijd en het eten zag er mooi uit en was erg lekker!

Ronald
25 januari 2022

Pizzabodem was weer helemaal nat van de olie. Nu voor de 2e keer. Erg jammer

Astrid
24 januari 2022

Meestal bestel ik de pasta portofino en verwacht dat een gerecht dat de naam van het restaurant heeft supergoed moet zijn en dat was tot nu ook het geval. Gisteren 2 van deze pasta's portofino besteld en het was teleurstellend: Het was lauw en de hoeveelheid veel minder dan gebruikelijk. Verder was het vooral pasta en heel weinig ingredienten. Misschien bestel ik deze pasta nog 1x maar is het weer zoals gisteren dan is dit de laatste keer. De pizza's waren wel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nils schaap
23 januari 2022

Was weer heerlijk, opgehaald en heerlijk genoten thuis. Mile graci Topper 💪🏽

Saskia
23 januari 2022

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Matthijs
23 januari 2022

De smaak was weer top. De pizza was ijskoud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk van der Vlugt
23 januari 2022
B. van der Knaap
22 januari 2022

Dat de bestelling 3 kwartier te laat werd bezorgd, is nog tot daaraan toe. Maar dat het eten koud was, dat kan écht niet. Zó jammer.

Henk van der Vlugt
21 januari 2022
Henk van der Vlugt
19 januari 2022
Roberto
18 januari 2022

Wat hebben wij weer lekker gegeten! Bezorgster was vriendelijk en mooi op tijd. Maaltijd was goed heet en smakelijk. Portofino is echt een aanrader.

Linda
17 januari 2022

Helaas, een half uur te laat en de pizza's lagen blijkbaar ook een half uur te wachten. Koud dus. Smaak wel goed. Hebben ze uiteindelijk maar in de oven gedaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter De Jong
16 januari 2022
Broersen
15 januari 2022

Bezorging duurde helaas erg lang . Jammer .

Ronald
15 januari 2022

Afgelopen zaterdag 2 pizza’s besteld. Die waren koud en net of deze uit de magnetron kwamen. Niet gewend en vond ik zonde van het geld. Gister besteld en was zoals ik ze ken, TOP 👌🏻 Goed belegd, warm en erg lekker krokant! De bezorging was er ook erg snel! Zo zie ik het graag altijd. Tot de volgende 🍕

Jager
13 januari 2022

De smaak was niet geweldig verder waren de pizza's te lauw helaas

Rosalie
13 januari 2022

Pizza was koud

Lamers
10 januari 2022

t was weer snel bezorgd, nog lekker warm en weer super lekker

Aad van Lierop
10 januari 2022

Bezorging was wat rommelig. 35 min later dan bevestigd en niet compleet. 1 gerecht ontbrak en werd na telefonisch contact na 20 minuten alsnog bezorgd. Jammer, inplaats van met z'n drieën te eten, moest 1 van ons dus toekijken en kon pas eten toen de overige klaar waren. Beetje ongezellig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

arnolt
8 januari 2022

Beste pizza van hoorn elke keer weer lekker . bestelde ook een salade caprese erbij dat was echter een aanfluiting voor dat geld

Nils schsap
8 januari 2022

Wederom een heerlijke pizza, altijd als de pizza op is, baal ik. Het is zo lekker dat ik er vaak nog een wil eten. Ik kom snel weer terug!!!

Anna Kishna
7 januari 2022

De pizza Mediterranea had zeer weinig smaak. Paar blokken gekookte of gestoomde aubergine. Voldeed niet aan de verwachtingen.

BVA
6 januari 2022

Zoals altijd heerlijk echt Italiaans eten, en keurig op tijd op het gewenste tijdstip bezorgd!

Roberto
6 januari 2022

Maaltijd was heerlijk. Goed geeft en Op afgesproken tijd bezorgd door vriendelijke bezorger. Ik blijf vaste klant!

Lonetta Grooteman
4 januari 2022

Bestelling kwam eerder dan ze gezegd hadden dus helemaal top en het was heerlijk!!!!

Maarten
3 januari 2022

Prima kwaliteit en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margret
1 januari 2021
Trisha
1 januari 2021

De pizza’s waren top ! alleen voor de 2e keer al de ervaring dat het eten lauw tegen koud aan en niet meer heet is bij aankomst.

henk van der vlugt
1 januari 2021

100x beter dan new york of domino pizza

Ilse
30 december 2021

Super lekkere pizza's. De bezorger was prima op tijd. Wel jammer bij het afrekenen nog extra transactie kosten, maar je betaald al bezorg kosten. Alles krijgt een aparte "... kosten" naam.

De Lange
28 december 2021

Heerlijk, lekker, uitstekende warmte. Kortom genieten

Moniue
24 december 2021

Pizza was helaas lauw! Spaghetti was wel goed heet! Gebeld en er werd een nieuwe pizza bezorgd! Dat is mooi maar samen eten lukt dan niet meer! Pizza was ook smakeloos! Ook werd het beloofde gratis drankje niet mee genomen! Wij gaan de volgende keer naar een ander! Jammer dit

Judith
20 december 2021

We weten niet wat er nog beter kon behalve misschien wat kruidenboter bij het broodje maar nodig is dat niet omdat het broodje zo ook al zo lekker is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca
19 december 2021

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henriette
17 december 2021

De salami was anders dan anders en niet lekker..

daan
16 december 2021

Leek een andere kok? Bodem minder krokant en kaas in een dikkere laag ?

Hans
13 december 2021

Bestelling te Laat en pizzas te lauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniel
12 december 2021
Fre
12 december 2021

Altijd heerlijk & goed heet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Betty
12 december 2021
Fam. Boots
12 december 2021

Zoals altijd is de kwaliteit geweldig. Maar deze keer was de bezorging heel beroerd. De bezorger kwam te laat, maar maakte daarvoor netjes zijn excuus. Vervolgens bleek onze bestelling niet compleet en hebben we nog z’n 3 kwartier moeten wachten op de 3e maaltijd. Erg jammer.

Anja
10 december 2021
Mitchel
8 december 2021

Duurde erg lang. Blikje drinken vergeten

Sven
8 december 2021

Jullie waren het colablikje vergeten

Frank
6 december 2021

Keurig op tijd, Pizza was goed warm……maar de smaak was flauw van de Pizza capriciosa. Hij was anders dan de andere keren…jammer. Sinds Portofino een 2e vestiging heeft zijn de Pizza’s niet meer de oude….

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H. Ouwejan
4 december 2021
Kitty
30 november 2021

Heerlijk gegeten en niet lang hoeven wachten

Tamara
30 november 2021

Pizza's waren koud en de knoflooksaus ontbrak bij de pizza shoarma

Wart Boelders
28 november 2021

Zoals altijd snel bezorgd en heerlijke kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tineke
27 november 2021
Helly de Groot
21 november 2021

Alles is prima verlopen, keurig op de afgesproken tijd en heerlijk gegeten 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandor de Vries
20 november 2021

Netjes op tijd bezorgd en het eten was goed 👍

Sven
16 november 2021

Heerlijk

Gerald
14 november 2021

Prima Pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Jong
14 november 2021

Normaal heel tevreden, maar nu was het niet oké. Half uur later dan toegezegde tijd zonder hierover te berichten. Lauwe pizza’s, met dikke taaie bodems.

Saskia
13 november 2021

Altijd goed en bovendien snel!

Remco
13 november 2021

Heerlijk gegeten, complimenten.

L E
6 november 2021

Snel en lekker

Michelle Hoogeveen
2 november 2021

Elke week weer goede kwaliteit pizza! Ben al een tijdje vaste klant en de communicatie en service is altijd zeer goed. Aanrader!

Ruben
30 oktober 2021

Salade ikan veel beter. Geen ijsbergsla gebruiken iig.

Anoniem
24 oktober 2021

Beste Italiaans in Hoorn, zou direct bestellen als ik jullie was

Leoni
23 oktober 2021

Top!

Laura
23 oktober 2021
Nicolas
22 oktober 2021

Precies op tijd, warm en hoe wij het wilden hebben! 5/5

Jeannette
22 oktober 2021

Prima op tijd en alles goed van smaak!

Paul Koperdraat
20 oktober 2021

Was wel wat lang wachten.

Ellen Kramer
17 oktober 2021

Had brood met kruidenboter besteld maar kreeg focaccia. Op zich geen probleem maar niet wat ik had besteld. En we vonden het eten niet erg warm. Maar de kwaliteit en de smaak was uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raymond
17 oktober 2021

Eten online besteld Via mail kregen we bezorg tijd te zien Maar door hun harde werken hadden wij ons eten 45 min eerder dan de mail aan gaf Toppers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
14 oktober 2021

We hebben weer heerlijk gegeten zoals altijd eigelijk bij Portofino.

Arjan iedema
14 oktober 2021
uitendaal
6 oktober 2021

8 pizza's en 1 lasagna. Helaas bij 1 pizza een schroefje erin. Degene die ervan at brak bijna zijn tanden erop. Beetje slordig. En blikje cola ook gekregen. € 83,-. erg jammer

Locus cleaning service
6 oktober 2021

Online bestellen af te raden, bestelling was koud, pizzabodem was een soort van papperig bah, pasta was niet te eten jammmmer Kortom slordige vieze smakeloze producten Terwijl als je in het restaurant eet een goeie service en kwaliteit van het product

Brigitte
3 oktober 2021
Zia Joke
2 oktober 2021

Heerlijke pizza's, prima op tojd dus top weer!!

Duivens
2 oktober 2021

Perfect op tijd heerlijk eten

Peter
1 oktober 2021

Uitstekend eten. Ik haalde het zelf op en het was allemaal precies op tijd. Na ruim twintig minuten rijden naar huis was het nog lekker warm.

JP
30 september 2021

Heerlijk gegeten

A.Kroon.
28 september 2021
Albert
27 september 2021

Snel bezorgd en erg goede pizza's.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter De Jong
26 september 2021

Pizza was van uitstekende kwaliteit. Echter om 19.00 besteld en pas om 20.45 geleverd . Ben ik niet van Portefino gewend . Als reden opgegeven dat het erg druk was .

Stephanie J
24 september 2021

Alles prima! Lekkere pizza en pasta, goede service

De Jong
22 september 2021

Zoals altijd lekkere pizza’s en op tijd bezorgd. Wel heel zuinig belegd met maar zes olijven op een pizza.

Inge
15 september 2021

Vandaag met collega’s op het werk pizza besteld en kwaliteit was weer goed. Vorige week hadden we1 mindere ervaring die Pierro goed heeft opgepakt met mijn man. En gelukkig vandaag weer goed pizza’s

Sygol
14 september 2021

De melanzane parmigiana was weer heerlijk. Verrast door de rijk gevulde gemengde salade incl artisjok! Dank weer!

Gerald Lamers
12 september 2021

Het was altijd lekker, deze keer was het deeg zachter en brood achter. Ik mis het knapperige aan deze pizza. Is er een andere kok?

Mats
9 september 2021

Top, zoals altijd.

Lydia
8 september 2021

Lekkere pizza’s op tijd afgeleverd door een vriendelijke bezorger.

Sieverding, George
5 september 2021
Betty
5 september 2021

Was weer top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
28 augustus 2021

35 minuten later bezorgd dan de verwachting te bezorgen. Nagenoeg koud bij bezorging. Smaak was verder prima.

Bakker
27 augustus 2021

Top pizza portofono!! Heerlijk gegeten!! Heerlijke torte al limone. Aardige bezorger!

Christine
27 augustus 2021
Bouter
21 augustus 2021

Helaas zaten er zandkorrels in mijn Pescatore . De overige gerechten waren prima.

M.J. Öfner
19 augustus 2021

20 minuten later dan opgegeven tijd. pizza was lauw. beloofde gratis coca-cola ontbrak. Pizza niet op juiste plek in gebouw afgeleverd ondanks aparte beschrijving.

P. Fermie
19 augustus 2021

Bij herhaling zijn de Artisjokken echt niet zacht van kwaliteit. Deze heb ik al een aantal keren ter zijde gelegd. Dus ik dacht, nu maar een keer melding van maken...

Michael
19 augustus 2021

Koud en taai

Diana
17 augustus 2021

Heerlijke pizza’s, snel geleverd!

Romy
17 augustus 2021

De pizza was op zich lekker, maar al niet zo heel warm meer. Vanaf het moment van bestellen 3 uur gewacht.. het zou binnen een uur bezorgd worden, maar uiteindelijk nog 2 uur moeten wachten.

Paul
16 augustus 2021

De pizza calzone speciaal was koud. De temperatuur was ongeveer lichaamstemperatuur. Mogelijk was mede daardoor de korst slap als een vaatdoek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jordy
15 augustus 2021

Heerlijk gegeten en goede bezorging. Hele attente jongeman.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

b ruitzman
11 augustus 2021

ze waren lauw toen ze aankwamen.

Aziz steakhouse de beer
11 augustus 2021

Lang niet zoeen pizza gegeten.top! Pasta zalm aanrader.

Vivienne Heddes
5 augustus 2021

Heerlijk gegeten

M. Possini
4 augustus 2021

Niet meer wat het was, helaas. Ik gaf het nog een kans maar nee, focassia was keihard, zonder zout/rozemarijn. bij het snijden viel het in harde kruimels uit elkaar, niet te eten! Pasta WAS altijd heerlijk, viel nu ook voor de vierde keer tegen. Erg jammer

Binca
2 augustus 2021

De pizza was 10 minuten te vroeg waardoor ik nog niet klaar was om te eten. De vorige 2 keren dat ik pizza bestelde waren jullie steeds te laat. Nu was mijn pizza bijna koud, erg jammer want de smaak was anders perfect geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jürgen
2 augustus 2021

Snel geleverd. Heerlijke pizza's!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Egbert
1 augustus 2021

Beste mensen, Ik heb gisteren 4 pizza's bij jullie besteld maar er is wel het e.e.a. mis gegaan. Bij de Calzone specialE ontbrak de bologneseSaus en van een van de andere pizza's was de vulling er van afgeschoven. Verder smaakte ze goed.

Nils schaap
31 juli 2021

Mile graci, nogmaals heerlijke pizza’s ❤️

Jeroen Visser
30 juli 2021

Heerlijk gegeten!

Nico
30 juli 2021

De pasta en lasagne waren erg lekker, maar helaas meer dan 3 kwartier langer moeten wachten. Is hopelijk een incident maar dat is dus wel voor verbetering vatbaar

Anna
25 juli 2021

Heb een super lekker pasta gerecht besteld. Mooi op tijd, goed heet en vriendelijke bezorging.

Pat
24 juli 2021
Paul
24 juli 2021

Prima eten en vriendelijke bezorger. Gaan we nog een keer doen. 🙂

Hanne
23 juli 2021

Bestelling zou ik 19.35 uur bezorgd worden, om 20.05 gebeld, is onderweg werd gezegd. Bezorgt om 20.20 en koud, kaas op de pizza is gestold, zelfs niet eens lauw te noemen.

Hans Wessels
23 juli 2021

Ruim op tijd bezorgd. Prima pizza en goede temperatuur. Voldoende belegd.

Lamers
20 juli 2021

Top

Frank
19 juli 2021

Bestel al jaren bij Portofino maar deze keer was de Pizza droog, smaakte minder en anders dan anders. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mo
13 juli 2021

Was vers en werd snel bezorgd.

Linda
12 juli 2021

Minder dan normaal, bijna een uur te laat. Dit keer wat minder, hopelijk volgende keer meer jullie normale niveau?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Groenia
11 juli 2021

Super goede kwaliteit. Heel smakelijk. Snel en correct bezorgt. Via internet besteld en betaald en werkt zeer goed. Super, niks op aan te merken.

daan
5 juli 2021

meestal heel goed, nu een beetje droog en hard!

Eric Hes
5 juli 2021

Pizza was weer heerlijk. Maar het beloofde gratis drankje (sprite gekozen) was de bezorger vergeten. Hij zou dat alsnog komen brengen, maar helaas niet meer gezien.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Agnes
5 juli 2021

Makkelijk te bestellen via eigen website, bestelling was keurig op tijd....en het eten, echt heerlijk!! Alles goed warm en erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Debby Vonk
3 juli 2021

Het was weer om te smullen!

Nancy
3 juli 2021

Heerlijke authentieke pizza's! Het italiaanse brood met kruidenboter heerlijk. Het chocolade taartje viel tegen, smaak was oke, veel geld voor een klein stukje , vond het meer cake en deze was droog. En denk dat het beter verpakt kan worden. Bezorger was vriendelijk, was het gratis drinken vergeten maar vond ik niet erg. Zo gelaten. Maar echt geweldige smaakvolle Pizza's

Arthur Henar Mobiel
3 juli 2021

Prima, heerlijk gegeten zoals altijd!

Natasja
2 juli 2021

Heerlijk

Linda
30 juni 2021

Weer heerlijke pizza aan huis bezorgd

Antoinette Bakker
29 juni 2021

Top! Op tijd en heerlijke pizza ‘s

Ewa
27 juni 2021

Het was heel lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Betsy
26 juni 2021

Heerlijk zoals altijd!!

WI
25 juni 2021

Goed als altijd. Eigenlijk nooit slechte ervaringen gehad hier.

Buijs
21 juni 2021

Speciaal voor een echte Italiaanse pizza besteld bij portofino! Helaas niet goed bevallen, 25 minuten later bezorgd dan aangegeven tijd! Ook waren de pizza’s bijna koud dus geen goede ervaring helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tam
20 juni 2021

Bijna een uur te laat….

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marga Voorn
20 juni 2021

Bezorging opzich was prima, maar als je om 17.15 uur besteld en de bezorgtijd zou 18.15 uur zijn. Om 18.45 maar eens gebeld. Zou over 15 minuten bezorgd worden. Uiteindelijk werd het eten om 19.30 uur bezorgd!????? Wat ging hier mis???!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Snoey Kiewit
20 juni 2021

Incomplete bestelling. 17.20 besteld, 19.10 geleverd. Eten was koud. Salade ontbrak. Doe hier iets aan. Jullie hebben het waarschijnlijk te druk. Door de week gaat het goed maar bezorgen in het weekend is hopeloos

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
17 juni 2021

normaal veel beter gewend van Portofino, deze keer lang moeten wachten op de bezorging van onze pizza's (half uur over de al lange wachttijd heen) en de pizza's waren een zooitje (beleg helemaal verschoven en het vet liep door de dozen heen). Hopelijk volgende keer weer de vertrouwde kwaliteit!

dominique
17 juni 2021

Lekker, warm en keurig op tijd!!

Matthijs
13 juni 2021

Weer top! Ruim op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kitty
11 juni 2021

Moest gewoon wachten met eten zo heet was de pizza nog. Heerlijk en bezorgd binnen 20 min.

Miriam van Gool
9 juni 2021

Prima kwaliteit, warm en keurig op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

Roberto
8 juni 2021

Maaltijden heerlijke en super heet. Mooi op tijd bezorgd door mijn favorite restaurant.

NoNamex
8 juni 2021

Pasta zoals altijd heerlijk! Maar de focaccia was keihard, en verbrand. Gewoon een krokante pizza bodem met wat zout, en er zat geen kruidenboter bij, heel jammer. De kwaliteit is hier altijd goed, een keer iets minder kan gebeuren. Hopelijk volgende keer beter

Lamers
8 juni 2021

ons favoriete restaurant en altijd goed en snel! Super bedankt

Astrid Oostermeyer
4 juni 2021

Pizza erg lekker. Wordt een half uur eerder bezorgd dan aangegeven. Als je er wat van zegt tegen de bezorger wordt er niet op gereageerd.

Marjan
30 mei 2021

Helaas, het blikje fris heeft ons adres niet bereikt., maar het eten was heerlijk. Alleen jammer dat je op de site geen extra toevoegingen kunt doen voor je pizza.

Marieke
29 mei 2021

Het was weer heerlijk en perfect op tijd. Bedankt!

Boris
25 mei 2021
Patricia
24 mei 2021

Super lekker, snelle bezorging. Aanrader!

E de. Wit
24 mei 2021

Slecht koude pizza

Gloudemans
23 mei 2021
Appeldoorn
22 mei 2021
Suus
22 mei 2021
daan eijking
21 mei 2021

Nog steeds tevreden !

Suzanne Bormann
20 mei 2021

De kwaliteit was niet zo goed deze keer. De Parma ham ontbrak op de pizza parmaham en rucola. En de pizza capriciosa was echt te zwart geworden. Volgende keer beter hoop ik!

Alex
20 mei 2021

Super lekker gegeten (weer), eten was ook precies op tijd en alles smaakte heerlijk. Aanrader!

Hans Wessels
19 mei 2021

Uitstekende pizza, prima temperatuur. Alleszins redelijke prijs. Voor herhaling vatbaar. Correcte en tijdige informatie doorgegeven.

Knol
18 mei 2021
Faber
18 mei 2021
Arend
17 mei 2021

Het was heerlijk en werd op tijd en warm bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pietro
16 mei 2021

Top top top! Zoals altijd was de bezorging, het eten alles was top! Vast adresje!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jonker
16 mei 2021
Nils Schaap
16 mei 2021

Heerlijke pizza zoals altijd, alleen 1 klein dingetje. De ingrediënten waren niet zo goed verdeeld. Maar heb weer heerlijk genoten 🙌🏽

Kelly
16 mei 2021

Vond de pastas de laatste aantal keren vrij droog bijna geen saus te bekennen jammer

Ruud
11 mei 2021

De vulling in de Calzone shoarma leek wel minder inhoud te hebben dan anders . Wel weer lekkerrrrrrrrrrr!!!!

Saskia
10 mei 2021

Het was weer helemaal goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca
10 mei 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alice
7 mei 2021

Altijd een heerlijke pizza en op tijd bezorgd.

J van den Berg
3 mei 2021

Alles was prima in orde precies op tijd goed van smaak en lekker warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corine
2 mei 2021
Denise
1 mei 2021
Brigitte
1 mei 2021

Niet geheel duidelijk waarvoor er een potje kruidenboter bij zat. Er was ieder geval geen brood bij bezorgd. Anti pasta was wel lekker. Behalve dat de saus ook op de kaas en de olijven zat De meloen was heel hard, niet goed gerijpt. Daardoor smaakte het niet zoals ik het gewend ben. De lamskoteletjes bij de mix grill waren echt koteletjes. Er zat bijna geen vlees aan. Geen sausje erbij. Maar dat zit er misschien nooit bij. Ik vond 25 euro vrij prijzig voor wat er op het bordje lag. Verder was de smaak van het vlees goed en hebben lekker gegeten.

Martine
29 april 2021

Pizza's waren goed warm, lekker knapperige korst, goed belegd. Top.

Jan Post
29 april 2021

Snel en heerlijk

Nils Schaap
28 april 2021

Heerlijke pizza’s en goeie service. Wordt altijd met open armen ontvangen met een vriendelijke bonne serra. Graci mile 🙏🏽

Jam
28 april 2021

Erg lekker! 7 pizzas besteld op koningsdag en het was er binnen een uur! Super snel en super lekker! Ook aardige bezorger!

Wietske
27 april 2021

Goeie Servië, super lekkere pizza’s.

Roberto
27 april 2021

Maaltijd heerlijk en goed heet. Bezorging vriendelijk en keurig op tijd. Voor herhaling vatbaar!

Schouten
26 april 2021

De pizza's waren lekker en ze werden op tijd bezorgd. Wel erg jammer dat ze erg snel koud waren

Eric
18 april 2021
matt
18 april 2021

Heb lekker gegeten alleen de pizza bodem was te zout naar mijn smaak en de bezorging duurde 25 min langer als door gegeven

Leoni
17 april 2021

Top! Was er super snel en heerlijk gegeten! Dank jullie wel weer

Henk Weijerstrass
10 april 2021

Was weer super lekker!

Tess
7 april 2021

Het was lekker, alleen het recept leek veranderd. Alsnog prima eten. Tevreden

Tess
6 april 2021

Superlekkere en verse pizza! Snel bezorgd en goede prijs. Absolute aanrader

Joke schmidt
5 april 2021

Geweldige antipasti vooraf en een heerlijke pizza was ons niet geplande paasmenu!! Anti pasti zo ruim dat we voor morgen nog wat over hebben😉 Grazie Piero , Tina en team weer💋😘😘 Saluti

Tessa
5 april 2021

Voor een paar euro heb je binnen 30 minuten een verse pizza en een blikje ijskoud drinken in huis. Vriendelijke bezorgers. Zeker aan te raden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kelly
5 april 2021

Altijd heerlijk, jammer dat vaak de kruidenboter wordt vergeten bij t brood!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk Weijerstrass
3 april 2021

Kwaliteit als vanouds! Mis wel de salade pollo met tonijnsaus...

Anna C.
2 april 2021

Pasta maaltijd keurig op tijd bezorgd. Super lekker en goed heet. Voor herhaling vatbaar.

M. van der Heide
1 april 2021

Heerlijk gegeten.

VL
29 maart 2021

Normaalgesproken gewend om bij de fastfoodketens te bestellen, maar eens afgeweken en een echte Italiaan geprobeerd. Pizza was lekker, maar ongeveer de helft van de pizza was nat (ik denk van de olie) waardoor deze niet te eten was. Zonde. De Pasta van de Pasta carbonara was on-Italiaans lang gekookt tot bijna een papje. Bezorging was keurig op tijd.

Walstra
28 maart 2021

Bezorging was op tijd pizza niet echt heet. De topping was door elkaar gelopen en de bodem was zacht.. geen aanrader erg teleurgesteld...