Beoordelingen van Portofino Hoorn

Recente recensies

4.0
Aad van Lierop
gisteren

Kwaliteit oke, bezorging ging niet helemaal goed! Bezorger had een ongelukje onderweg, gelukkig geen letsel, waardoor de gerechten een beetje gehusseld waren en één gerecht niet geleverd kon worden. Het ontbrekende gerecht bestemd voor mijn jarige vrouw werd pas drie kwartier later bezorgd en was kwalitatief wat minder als dat andere keren is geleverd. Wij hadden allemaal al ons eten op en mijn vrouw zat dus alleen haar gerecht op te eten. Advies is: in geval van een calamiteit even contact opnemen en de gerechten later, maar wel allemaal tegelijk bezorgen.

Astrid
gisteren

Heerlijk gegeten en alles was nog erg warm bij levering. Keurig op tijd.

Annie
4 juni 2023

Top was ons aangeraden, gaan we zeker vaker doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlies
3 juni 2023

We bestellen vaker bij portofino. Altijd lekker. Deze keer was de pizza helaas niet echt warm meer, jammer.

Ton
2 juni 2023
Ricardo
30 mei 2023

Het was weer voortreffelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renee
29 mei 2023

Heerlijke pizza! Was alleen niet heel warm meer.

Syb
28 mei 2023

Prima pizza, keurige bezorger en bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stalenhoef
24 mei 2023

Prima

Sonja
10 mei 2023
Nils schaap
9 mei 2023

Iets minder knapperig dan ik gewend ben :) maar wederom een knaller van een pizza 🫶🏼

Dick Helder
8 mei 2023

Pizza's niet in punten gesneden maar wel lekker Pasta Royale was een rommeltje met heel veel saus en verschillende pasta's door elkaar in een zware aangebrande bak, viel tegen

Pascal
7 mei 2023

Prima. Op tijd en lekker! Aanrader.

MK
7 mei 2023

Pizza’s prima 👌, maar voor de 2e maal op rij in 3 weken geen gratis drankje. Ze zijn gratis, dus geen klacht, maar als opmerking of aandachtspunt. De 1e keer was de bezorger hem verloren. Gisteravond was de bezorger hem vergeten. Nogmaals geen klacht, maar als je er net even zin in hebt, jammer.

Frank
2 mei 2023

Was weer vanouds heerlijk, op tijd en goed warm 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jong
2 mei 2023

De pizza zou om kwart voor 7 komen, kwam half 8 pas . De pizza was vet, niet de kwaliteit die ik verwacht.

Annette Groenwold
1 mei 2023

Na een verkeerde bezorging,deze ingeleverd bij de bezorger en het juiste gekregen. Was minder dan wat ik altijd krijg bij jullie,had trek dus dit wel opgegeten. Volgende keer beter, ga ik vanuit. Elke keer hiervoor was het goed tov. de andere Italiaan, daarom naar jullie overgestapt.

Prumper
30 april 2023
Ed Schaut
29 april 2023

Lekker gegeten beloofde gratis drankje niet gekregen !

Nils schaap
29 april 2023

Het was weer een feestje in mijn mond ❤️ wat een heerlijke pizza, wil nooit meer anders.

Martijn Vos
27 april 2023

Erg droog deze keer geen saus bij de shoarma piza bijna geen kaas op de piza's geen gratis blikje fris jammer voor 50 euro wel super snel gebracht

RJ
25 april 2023

2 sterren omdat het eten wel warm was maar verder was het echt niet lekker. Heel jammer maar helaas.

Alex
24 april 2023

Net zo goed als vorige bestellingen. Zelfs 20 minuten eerder dan eerder aangegeven!

Nowel
23 april 2023
Alex
17 april 2023

Heerlijk gegeten, Carpaccio, Canneloni en Carbonara waren erg lekker!

Eric B
15 april 2023

Geweldige en heerlijke pizza, een dikke 10

Nico
14 april 2023

Snel, lekker, eten nog heet en ook nog een gratis blikje drinken en gratis bezorging

Ruud S
10 april 2023

Gewoon weer heerlijke pasta's. En lekker, binnen het uur, warm aan het eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simon en Mesi
5 april 2023

Wij bestellen regelmatig eten bij Portfino. Heerlijke pizza's en soms ook pasta. De Tiramisu is ook heerlijk en niet weinig!

Martijn Vos
2 april 2023

Piza was super helaas was alleen het bakje knoflook boter leeg gelopen onderweg dus brood zonder boter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjors
1 april 2023

Pasta royal was weer top

Jeannine van Bruggen
25 maart 2023

Het gratis drankje zat niet bij de bestelling. De randjes van de pizza graag wat zachter. Iets meer groente in de spaghetti.

Nils schaap
24 maart 2023

Wat kan ik toch elke keer weer genieten van jullie pizza, het is gewoon een smaak feestje in mijn mond :)

Ron Johannis
22 maart 2023

Het is jammer dat tijdens het bezorgen de pizza koud wordt een warmhoud verpakking zou geen kwaad kunnen

Astrid Appelman
15 maart 2023

spaghetti portofino gehaald en het was heerlijk en goed heet mmmmmmm

R. Gingnagel
14 maart 2023

Om 18:00 besteld en zou om 19:00 uur geleverd worden, kwam daarna nog een half uur later aan. Wel excuses via de telefoon. En de bezorger was kwaad dat hij naar de overkant werd gestuurd door Google maps ? Terwijl het adres toch echt klopte. Heb ook aangeven dat ik mijn telefoon nummer moest opgeven , waarom dan niet even bellen dat alles uitloopt ? Dus te laat en geërgerd op mij omdat ik er iets van zei! Zal zeker ons bedrijf er niet meer aanbevelen om ergenis en bejegening te voorkomen .

Peter De Jong
11 maart 2023

Veel te laat bezorgd , frisdrank niet geleverd . Pizza s lauw . Moest ze opwarmen in de oven . Smaak pizza erg goed .

Rob
10 maart 2023

Goede kwaliteit pasta! Smaakte perfect zeker voor een bezorg gerecht! Nog niet eerder in Hoorn zo een goed pasta gerecht gehad!

Nils schaap
8 maart 2023

Toppers!!! Heerlijke pizza’s alleen kreeg ik de picante mee en had ik de Vulcano besteld. Verder was de pizza weer heerlijk en om mijn vingers bij af te likken. Tot de volgende keer 🤘🏽

Robin Koppies
7 maart 2023
Olivier
6 maart 2023
Snrob
2 maart 2023

Prima

Nils Schaap
2 maart 2023

Was weer een heerlijke en smaakvolle pizza ❤️ graci Mile

N.Schip
1 maart 2023

Exact op gwenste tijd geleverd, zeer smakelijk en goed heet. Top weer!

Natalie
27 februari 2023

Snel, warme, lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marian
23 februari 2023

De pizza caprese waar pesto uit een potje is gebruikt is, de pizza en de prijs niet waard! Echt zonde, daarmee wordt de hele pizza een stuk minder lekker. De rest was goed en hebben we van genoten!

Aad Koomen
21 februari 2023

De pizza’s zijn niet meer zoals ze vroeger waren. Dat is spijtig. De vorige keer was de onderkant behoorlijk donker en nu was het deeg in zijn geheel niet goed gebakken. Thuis in de oven even opgepiept en daarna was het stukken beter. Dit is niet als kritiek bedoelt, maar meer voor verbeter punt

Sandra
20 februari 2023

Pizza’s smaakten niet zoals voorheen. Foccacia was eigenlijk een droge, ronde pizza met een paar rozemarijn takjes erop. De kruidenboter had een bijzondere, maar geen lekkere smaak. Oftewel: ik bestel hier niet snel weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C
18 februari 2023

Verkeerde gerecht en koud

Lucette
18 februari 2023

Pizza's waren erg vet en slap.

Alex
17 februari 2023

Prima pizza en Pasta Pesto, heerlijk gegeten en goed op temperatuur ondanks dat ik per ongeluk verkeerde huisnummer had opgegeven.🤔🙄

Broersen
16 februari 2023

Helaas was de extra toppping met uien op de pizza wel heel erg veel en zwart en verbrand. Bezorgster was erg vriendelijk en aardig ondanks het slechte weer.

Niels
11 februari 2023

Erg lekkere Italiaanse pizza duidelijk met liefde bereid

Nils Schaap
10 februari 2023

Wederom een heerlijke pizza!!! Na dat hij op was wilde ik er nog wel één!!! Tot de volgende keer!!!

Mieke Laan
5 februari 2023

Ik bestel minstens 2 keer per week, dat zegt genoeg toch!

Nils Schaap
1 februari 2023

Was weer heerlijk, altijd weer genieten als ik mijn pizza’s kom halen en thuis ga opeten samen met mijn vrouw. Om mijn vingers bij af te likken.

JJ
1 februari 2023
Henri
31 januari 2023

Geen opmerkingen, eten was goed

Zio Martin en Zia Joke
30 januari 2023

Wederom heerlijk gegeten.

Ruud Vertelman
30 januari 2023

koude pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mustafa
28 januari 2023

Pizza was wel ok, beetje lauw vond ik alleen. Zat alleen geen cola bij, zoals (gratis) beloofd. Verder mooi op tijd bezorgd.

Rosalie
22 januari 2023

Top snel bezorgd. Helaas was pizza niet erg warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R. Lindeboom
22 januari 2023

Helaas was de pizza koud bij bezorging. Noodgedwongen in de magnetron wordt ie daarna wel warm maar ook helemaal slap Smaak is goed maar door bovenstaande moeilijk te eten.

dominique marijnus
22 januari 2023
Rosalie
20 januari 2023

Tonijnsalade. Bizar veel tonijn!

Jurgen
16 januari 2023

De pizza's waren weer heerlijk! Een 10. De bezorging deze keer een 1..... vorige keren werd keurig aangebeld bij ons appartement. Deze keer had de bezorger eerder mijn mobiel gebeld (die staat op zacht, vorige keren belde ze mij niet mobiel) en "meneer" was blijkbaar geïrriteerd en belde 8-9x achter elkaar de appartementen bel heel irritant lang. Toen hij pizza's af gaf zei hij: "ja, ik had je (je ....?) nog gebeld. Sorry om mede te delen, maar deze jongen is niet hiervoor geschikt. Nogmaals, pizza's waren weer geweldig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dirk
15 januari 2023

Heerlijke pizza’s

Mark
11 januari 2023

Keurig op tijd maar helaas waren 3 van de 4 pizza's echt te kort in de oven geweest. Beter gewend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Debra
10 januari 2023

Pizza was ijskoud Bezorger gaf het wel aan bijna afleveren dat het waarschijnlijk Koud zou zijn.

Maria
10 januari 2023

Was heerlijk, ook op de afgesproken tijd.

Jong
9 januari 2023

Op een maandagavond toch een pizza koud bezorgen, erg jammer..

Danny
9 januari 2023

We hadden pizzas besteld om om 6 uur bezorgd te worden, bezorger was er 10 over 6 dus dat is prima op tijd, 5 sterren wat mij betreft. Ze werden helaas wel koud bezorgd, maar ondanks dat zijn de pizzas van portofino nog steeds heerlijk om te eten. Echt Italiaans, verse groenten en een lekker krokante bodem. Daarom ook voor de kwaliteit 5 sterren.

Jos
6 januari 2023

Eten was heerlijk, pizza’s waren net genoeg warm. Het gratis blikje was er niet bij.

M. Huiskes
6 januari 2023

Lekkere pizza's en vlotte bezorging

Max
3 januari 2023
Arend
3 januari 2023

De kwaliteit is altijd goed, maar helaas was de temperatuur veel te laag. De bezorging was 20 minuten te laat (3 weken geleden 50 minuten te laat!), dus dat gaat niet goed. Als je een bezorgtijd afgeeft moet je dat binnen een kleine marge waarmaken.Portofino even on hold.

Suzanne
2 januari 2023

Bezorging zou om 17.30 plaatsvinden. Dit werd 18.00. Drinken zat er niet bij. Pizza’s lauw. Wij bestellen hier niet meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
2 januari 2023

Koude pizza echt jammer kwaliteit gaat achteruit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank Fopma
29 december 2022

Bezorger kon locatie niet vinden, Route stond duidelijk aangegeven op de bestelling. Bezorger was telefonisch ronduit onbeleefd. Wederom geen gratis drankje!

Dirk de Wit
28 december 2022

Pizza,s waren koud maar goed de magnetron doet wonderen, na. opwarmen heerlijk gegeten

Frank
28 december 2022

Prima pizza een echte pizza zoals in Italie Delizioso

Nel
23 december 2022

Super heerlijk,vers en goed warm Aanrader

Jos
21 december 2022

Helaas waren deze keer de pizza’s lauw aangekomen .

Zio Martin
20 december 2022

Heerrrrrlijk

Martin
17 december 2022
Bibi
17 december 2022

Pizza was koud, weinig kaas. Carpaccio verdronk bijna in de heftige olie.

Wilma
15 december 2022

Was zeer snel en lekker heet

Lu
13 december 2022

Was snel bezorgd maar alsnog was de pizza op moment van aankomst al koud (zal er mee te maken hebben dat de doos niet helemaal goed zat) erg jammer heb al even geen goede pizza meer ontvangen van ze

Steenman
12 december 2022

Mag iets warmer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk van Vliet
9 december 2022

De pizza is heerlijk. De bezorging duurde lang. Nu de derde keer dat ik bij Portofino bestel, alle keren veel later bezorgd dan de genoemde tijd.

Afra
8 december 2022

Erwin Roggema
5 december 2022

Voortreffelijk gegeten. Alleen het was behoorlijk afgekoeld dat is jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Y. Celie
4 december 2022

Perfect. Was op voordat we het door hadden. Goeie bodem, crunchy en zacht en lekkere topping. Proefde ook dat het vers was. Ook gewoon op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jessica Walter
30 november 2022

2 heerlijke warme pizza’s en netjes op tijd bezorgd.

Nel
29 november 2022

Ondanks dat bezorger ongelukje had,was t prima afgehandeld.t eten was heerlijk

Matthijs
25 november 2022

De smaak was weer top… zo jammer dat de pizza weer koud was…

Frits Pijtak
25 november 2022
Ida
24 november 2022

Ik had kalfsoester besteld maar ontving kalfsfiletlapjes, jammer!

L.u
21 november 2022

Pizza was er pas om 10/15 over 6 terwijl ik besteld had voor 6 uur en dat is dan niet zn probleem maar de pizza was ook al koud :/ ik ben beter gewend van Portofino maar weet ik dat dit wel eens kan gebeuren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ricardo
20 november 2022

Het was wederom erg lekker

Pedro
18 november 2022

Heerlijk eten en bezorging binnen 50 minuten. Klein aandachtspunten, eten snel koud!

René
11 november 2022

Het viel helaas tegen. Helemaal stuk gekookt.

Nils schaap
7 november 2022

Heerlijke pizza’s weer. Goed belegd en heerlijke krokant. Mile graci 🙏🏽

Marjan
6 november 2022

Snel, goede hoeveelheid en lekker….

Frsnk
5 november 2022

kwaliteit eten prima, bezorging kon (zoals vaker)adres niet vinden terwijl dit bij bestelling duidelijk was aangegeven en ipv bezorging 19.15 kwam de bezorger even na 18.30 uur op werklocatie waarnaar ik nog onderweg was.

Frits van den Berg
4 november 2022

Bij bezorging was de pizza helaas koud. Heb hem in de oven moeten opwarmen.

Remco
31 oktober 2022

De pizza en pasta's waren erg lekker. Het stokbrood bij de pasta was alleen wat aan de taaie kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Desiree
29 oktober 2022

Heeeerlijk!

Wilma
29 oktober 2022

Keurig op tijd en zo als altijd was het was het weer heerlijk

Robin Koppies
26 oktober 2022
Gouverneur
23 oktober 2022

Pasta Royale was heerlijk, en warm. Beide bestelde pizza's helaas niet warm.

H.C. Korff
21 oktober 2022

Helaas waren de kalfsoesters niet zacht, te ver doorgebakken.

Anoeska jansen
20 oktober 2022

Supersnel bezorgd overheerlijke pizza 🤤toppers portofino❤

Nicole
14 oktober 2022

Heel smakelijk!

Nils schaap
11 oktober 2022

Heerlijke warme pizza en krokante bodem was weer genieten samen met de vrouw ❤️

James
9 oktober 2022

Helaas was de bestelling incompleet geleverd, werd goed opgepikt door telefoniste en nalevering was snel hier. Eten was verder prima! PS jullie telefoonnummer op de kassabon klopt niet.

Miranda Bakker
8 oktober 2022

Heerlijk gegeten!!

Anoniem
7 oktober 2022

1 bakje pasta was helemaal onderste boven en gaan lekken niet zo fijn.

I
7 oktober 2022

Herrlijk eten.misch bij de broodjes kruidenboter doen.

Wout
3 oktober 2022

Binnen een uur bezorgd zoals aangegeven, en top kwaliteit van het eten !!!!! Ga zo door !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cosman
1 oktober 2022

Heerlijk was de pizza calzone speciale. Ook zeer snel bezorgd.

Judith Knuit
28 september 2022

Helaas was het deze keer niet zo goed, de pizza’s waren niet erg warm. Bezorgen was heel snel, dat wel.

Ruud
28 september 2022

Heerlijk gegeten, lekkere desserts, vriendelijke en snelle bezorging. Heel blij met de vernieuwde Portofino da Piedro, zowel in het restaurant als bij thuisbezorging. Ottima cucina!

Marco van den Berg
25 september 2022

Spaghetti was verrukkelijk... broodje helaas veel te hard, daardoor 1 ster minder. Bezorger Daan is een toppertje!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R. Hanenberg
25 september 2022

Ik bestel regelmatig naar tevredenheid, maar dit keer waren wij niet tevreden. De Tagliatelle was erg vet zo erg dat de olie ervan af droop. In het etensbakje lag een bodem olie. Helaas daarom ook niet opgegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

.
23 september 2022

Ben beter gewend bestelling had ik aangevraagt om 19:15 en kwam om 20:00 en niet mijn drinken erbij gekregen .

Suus
18 september 2022

Pizza’s waren erg lekker maar Bijna anderhalf uur te laat. Begrijpelijk met het personeelstekort. Maar geef het van te voren aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leoni
18 september 2022
Janine
16 september 2022

Zo blij met deze Calzone. Goede service, netjes verpakt. Misschien iets meer groente, of ben ik nu aan het muggenziften… in ieder geval heerlijk van gegeten!

Frits van den Berg
13 september 2022

Meestal prima pizza en goed van temperatuur. Vanavond was de pizza prima van smaak maar hij was wel lauw warm.

Tineke
12 september 2022

De melanzana viel erg tegen in vergelijking met eerder! Een super klein stukje aubergine in een bodempje lauwe tomatensaus. Voor 11 € Sorry maar vond het echt slecht

Mieke Laan
12 september 2022

Zoals altijd prima! Zowel kwaliteit als bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Eijk
11 september 2022

Heerlijk gegeten maar als er een gratis drankje wordt aangeboden moet je dat ook leveren...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Minneboo
11 september 2022

Heerlijk!

Astrid
11 september 2022

Wij hadden 4x spaghetti Portofino besteld en het was als vanouds, heerlijk. Het werd goed heet afgeleverd en de portiegrootte waren goed. Alle 4 verrukkelijk gegeten:)

Roet
10 september 2022

Normaal dik tevreden vandaag helaas niet. Beide Pizza's waren vandaag echt te vet. Simpelweg niet lekker.

Yvonne Goebel
3 september 2022

Deksel pizzadoos ingedrukt. Pizza gedeeltelijk aan de deksel 3 soorten pasta besteld. Lasagne met pasta gekregen

Mark
2 september 2022

Bestelling geplaatst om 17.30 en graag zo snel mogelijk. Bevestiging met verwachte bezorging 18.20. Om 18.20 een mail met de boodschap Uw bestelling is onderweg. Na kwartier wachten (op de scooter is Portofino 1 a 2 minuten weg) gebeld naar nummer in mail maar dat wordt niet opgenomen. Na 20 minuten ander nummer van website, nu wel contact en bevestiging dat de bestelling echt onderweg is. 18.45 de koerier aan huis. Timing van de bestelling is nooit het sterkste punt van Portofino geweest. Gelukkig zijn ze beter in eten bereiden!

Oude avenhuis
31 augustus 2022

Helaas, wat een afknapper hebben wij van deze bestelling gekregen. We hadden lasagna besteld, dit was zo weinig dat de bodem van het bakje niet eens bedekt was en misschien 2 cm hoog. Wat een aanfluiting. Het was wel goed te eten. Maar ben zeker anders gewend.

B kok
29 augustus 2022

Pizza’s kwamen veel te laat en waren ook niet echt warm meer. Tegenvaller 😔

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Luna
28 augustus 2022

2,5 uur gewacht op eten en toen het er was was het lauw. Portofino was telefonisch niet te bereiken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jordy
27 augustus 2022

Kruidenboter vergeten en zowel de pizza als de focaccia waren erg zacht. Alsof het langer had gemoeten. Smaak was wel goed en bezorging netjes op tijd!

Annette Wilkes
24 augustus 2022

Bestellingen kwam 1uur en 10 minuten later dan ik had gevraagd. Ik moest 2 keer bellen om te vragen wanneer de bezorger langs zou komen. De pizzas smaakten goed, maar ze hadden blijkbaar te lang in de oven gezeten.

danny
24 augustus 2022

De Pizza was erg dun slap en vet. Hij was te zout en smaakte wat naar deeg. Ik had er 3 en alle eters hebben de pizza na 2 stukjes weggegooid. Erg jammer, want ik zal hem niet meer bestellen (kost toch ruim €30,-) en krijgt Portofino daardoor niet een tweede kans om te bewijzen dat ze het wel kunnen. Het gratis drankje is een leuke geste bij een bestelling

Blok
24 augustus 2022

Bezorging super snel top, salami smaakte heel vreemd niet lekker

Jan Broersen
22 augustus 2022

Snelle levering en heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lex
19 augustus 2022

Eten was redelijk omdat 1 pizza te was hard gebakken en te koud, smaak was overigens wel lekker!

Suus
16 augustus 2022
San
15 augustus 2022

Helaas na 2 keer duidelijk in de opmerkingen te hebben aangegeven en gebeld om géén schelpen in de pasta te willen enkel garnaal alsnog gekregen.. pasta is de prullenbak ingegaan. Heel jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jcjonker
12 augustus 2022
anoniem
9 augustus 2022

Goed zoals altijd

Astrid
8 augustus 2022

Het eten was heerlijk. Op de smaak niets aan te merken. Zaten alleen Zwarte haren in het eten die zeker weten niet van ons waren. Daarnaast zat er op 1 van de vlokken parmezaan bij de carpaccio schimmel.

Eveline
8 augustus 2022

We hadden een bezorgtijd aangegeven van 19:00, het eten kwam om 19:55. De bezorger had 1 pizza te weinig bij de deur. Wij hebben bij hem aangegeven dat we het rijkelijk laat vonden en dat hij 1 pizza te kort had. De bezorger gaf hierop een ernstig grote mond en pakte daarna nog een pizza uit zijn scooter. Bij het wegrijden stak meneer ook nog even vriendelijk zijn middelvinger op, niet zo gezellig. Kortom dit was de laatste keer.

Benthe
5 augustus 2022
Groot de Jong
1 augustus 2022

Heerlijke pizza's en vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jesus
31 juli 2022

There was a free cola that did not arrive

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
31 juli 2022

Helaas te laat bezorgd en vroeg nog is het druk aan de bezorger en die zij nee is rustig is vakantie dus hoe ik dan te laat me Etten kan hebben en lauw !!! Etten was lauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Familie
29 juli 2022

Het eten is geweldig van smaak. Het warme deel is echt warm en het koude deel echt koud bij bezorging. De bezorgers brengen een beetje de sfeer over van bedienend personeel in een restaurant. De wijn en het brood met de kruidenboter zijn top ook.

Petra Bijman
29 juli 2022

Pasta was heerlijk romig en goed op smaak. De salade die ik erbij had was supervers! Erg lekker gegeten.

Helma
28 juli 2022

Heerlijke pizza's snelle levering van je bestelling opde tijd die je aangeeft

G. lamers
25 juli 2022

Niet zoals we gewent zijn, de kwaliteit was matig qua smaak, beetje flauw dit keer,

anoniem Hoorn
25 juli 2022

Overheerlijke pizza's! Elke keer weer. Zeker een aanrader. De bezorging was deze keer een half uur later dan aangegeven in de mail. Maar zou hier zeker nogmaals bestellen.

Stella
25 juli 2022

Heerlijk gegeten en bezorger kwam stipt op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniel
23 juli 2022
Daniel
21 juli 2022

Top, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

.Laan
17 juli 2022

Heerlijke pizza's. Op tijd bezorgd. Bestellen online ging makkelijk. Top

Karin
16 juli 2022

Pizza was bijna koud. Rucola was verlept en parmaham veel te dik gesneden. Jammer, eerdere ervaringen waren wel goed.

San
15 juli 2022

De lasagne was droog en zout en bestond uit een overvloed aan deeg. Jammer, heb echt weleens beter gehad bij jullie..

Güray Agic
12 juli 2022

All good. Amazing pizzas but I received wrong order. I ordered 1 fungi 1 hoorn but got 2 fungi. Anyway both was delicious.

Jurgen Oude Bos
11 juli 2022
Ruud
10 juli 2022

Goede kwaliteit, binnen de tijd geleverd. (zondag)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron
10 juli 2022

Maar 20 minuten gewacht en een top pizza. Met deze kwaliteit blijf ik hier weer bestellen. Zelfde als het restaurant. Proficiat!

Tommy
9 juli 2022

Heerlijke pizza en gegratineerde aubergine. Super vers en zeer goed van smaak. Volgende keer weer daar bestellen.

Chris veldink
8 juli 2022

Iets heter bij aan komst Zou wenselijk zijn.

Ruud
7 juli 2022
Sharon
7 juli 2022

Pizzadeeg smaakte oud en de pizza was niet echt warm meer. Wel goed belegd. Gewenste bezorging bij bestelling om 19.00 aangegeven, om 19.45 kwamen de pizza’s. Iets later kan natuurlijk, maar zonder bericht zoveel later is niet echt netjes.

Phillip
5 juli 2022

de bezorger stond bij het verkeerde adres en beweerde dat hij/portofino geen fout kon maken terwijl het goede adres bekend was

P
4 juli 2022

Eerder online besteld vlotte bezorging en prima vers gebakken pizza's. Dus weer online besteld, pizza's werden op de afgesproken tijd bezorgd maar waren slap, niet evht aangenaam. Dus dat viel erg tegen.

Danny Wilmans
3 juli 2022
Ernst
2 juli 2022

Heerlijk eten,snel bezorgd.

N Mol
1 juli 2022

Pizza was negentig minuten later dan de toegezegde bezorgtijd. 4 keer gebeld. Pizza’s waren koud. De vulling klef. Accepteer geen opdrachten als je ze niet kunt waarmaken.

Matthijs
1 juli 2022

De bezorgers was er erg snel… warm was de pizza helaas niet meer…

Peter Fermie
1 juli 2022

1) De pizza had warmer gekund; deze was aardig afgekoeld :( 2) De artisjokken waren niet zacht, maar stokkerig. Ter zijde geschoven. :(

Annemarie
27 juni 2022
Koolen
26 juni 2022

Het mag wel iets warmer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ella
24 juni 2022

Het was weer heerlijk, lasagne had iets warmer gekund.

Jan
22 juni 2022

Pizza bolognese besteld. Dit wordt geleverd met een bakje losse saus waar de gehakt en tomaat in gepureerd is verwerkt. Smaak is goed. Bakje saus was gaan lekken onderweg over de pizadoos en het drinken. Pizza was nat en slap waar deze belgd was met kaas en tomatensaus. Voldeed niet aan de verwachting. Maar volgende keer weer een andere keuze qua gerecht .

Nils schaap
20 juni 2022

Was weer een heerlijke goed belegde pizza, heb hem met plezier helemaal opgegeten. Elke keer is het toch weer genieten 🙏🏽

Nora
19 juni 2022

Beetje jammer als je brood en kruidenboter besteld voor €4.50 dat je dan alleen het brood krijgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
19 juni 2022

Lange bezorgtijd bijna 2 uur… maar wederom overheerlijke en warme pizza’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B. de Jong
19 juni 2022

Late bezorging (nog later dan de aangegeven 1,5 uur voor 2 pizza's!) bovendien bij de buren, koude pizza's, zonder het beloofde gratis drankje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjen Bijleveld
17 juni 2022

Er was 1 gerecht verkeerd geleverd helaas . Nog wel gebeld met Portofino, ze wilde nog wel het juiste gerecht nasturen maar dat heeft niet zoveel zin, al je andere gasten zijn dan al uitgegeten. Jammer dat er niet een korting gegeven wordt voor een volgende bestelling, gemiste kans. Kwaliteit van het eten was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roy
16 juni 2022
Ad
15 juni 2022
Sabrina
15 juni 2022
Brian
14 juni 2022
Daniëlla Cox
11 juni 2022

Wij hadden pizza's besteld voor 18.45 uur maar kregen de pizza's pas een uur later geleverd. Heb gebeld om 19.00 uur en het zou nog 10 minuten duren. Wij zaten met veel visite thuis dus jammer dat het zolang duurde. (Had de bestelling 's middags al doorgegeven!)

Litte
10 juni 2022

50 min later bezorgt dan afgesproken tijd. 5x gebeld waar de bestelling bleef. Totaal geen tegemoetkoming.

Guus Verberne
6 juni 2022

Pizza's waren jammer genoeg niet warm

Taban
6 juni 2022

Zeer vriendelijke bezorger maar kwam 2u en 15min nadat wij hebben besteld, te lang moeten wachten. Eten was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lukas
5 juni 2022

Bestelling ontvangen 45min na de 80min verwachte bezorgtijd. Er had ook wat meer op de pizza gemogen voor de prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

thomas
2 juni 2022

prima!

Anouk
28 mei 2022

Heerlijk van smaak, ik vond de pizza's wel erg dun maar wellicht hoort dat zo.

Lu
27 mei 2022

Super snel bezorgd binnen volgens mij 20 minuten. Goed warm en lekker as always!

Rosalie
23 mei 2022

Had besteld een pizzabrood met kruidenboter. Brood was veeeel te zout!

Simon
17 mei 2022

Lekkere Pizza, tiramisu was ook perfect niet te zoet en heerlijk op smaak. Wij bestellen hier regelmatig.

Marco
16 mei 2022
F Bakker
15 mei 2022
Alina
14 mei 2022
Nicky
14 mei 2022

De lasagne is echt superlekker en met veel kaas, ik bestel deze altijd!

L.u
13 mei 2022

Heerlijk as always. Goede kwaliteit en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
12 mei 2022

Snelle bezorging, eerder dan vermeld. Prima pizza!

Casper
9 mei 2022

De pizza werd meer dan een halfuur later bezorgd dan aangegeven. Toen kwam er een jongen aan de deur die de pizza terloops aan mij gaf en meteen wegliep. Bij het bestellen werd aangegeven dat er een gratis drankje geleverd zou worden. Dat was niet het geval. De pizza was zelf van redelijke kwaliteit, dus dat was het probleem niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nils schaap
9 mei 2022

Heerlijke pizza weer afgehaald en thuis lekker genieten ❤️

Km
8 mei 2022

We vonden de korst vd pizza te hard/oud & de bezorging duurde 2 uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
8 mei 2022
M.Marx
6 mei 2022

Eten was lekker danke schön

WH
5 mei 2022

Heerlijk gegeten weer: vers en goed, altijd!

Mark Leek
3 mei 2022

Ondanks het feit dat de bestelling er eerder was dan vermeld in de toegezonden mail, waren beide pizza’s niet meer warm. Een tegenvaller voor een bedrijf dat dit meestal goed voor elkaar heeft.

Dennis
30 april 2022

Snel en heerlijk!

Leoni
29 april 2022

Super!

Martijn Koeman
26 april 2022

Ik had de bestelling geplaatst om op 18.30 bezorgd te laten worden. De bestelling kwam al op 18.06 binnen. Dat vond ik vrij te vroeg helaas.

Gerald
24 april 2022

T was weer top!!

Nicole
24 april 2022
Robin Koppies
19 april 2022
Nils Schaap
18 april 2022

Afhalen met plezier, ik word vriendelijk begroet. Heerlijke warme pizza en thuis is het weer heerlijk genieten. Mile graci !!!

Ellen Kramer
16 april 2022

Ben niet echt tevreden!!! Allereerst werkt jullie reservering systeem niet. Reservering gemaakt maar kreeg geen bevestiging, toen gebeld en dat was wel goed. Om 19.00 uur in het restaurant zaten we aan tafel en bleek dat we helemaal geen reservering hadden dus..... konden we weer gaan...... Toen maar online besteld, verwachte bezorgtijd 20.15. Dat werd dus 21.15.....bezorging erg slecht, saus had gelekt.... plastic zakje met brood en kruidenboter zat onder de kruidenboter evenals op de blikjes drinken... Dit ben ik echt niet van jullie gewend en ben daarom hierin erg teleurgesteld!!!

ANNEMARIE GUIJS
15 april 2022
Margret
15 april 2022
Aziz
12 april 2022
N
12 april 2022

Pasta had tagliatella moeten zijn in plaats van spaghetti. Quattro stagioni zat geen artisjokken op!

Gerard
10 april 2022

Bestelling was super op tijd en het eten was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk van der Vlugt
9 april 2022

beiden gerechten gerechten waren niet te vreten zonde van mijn geld

Gerald
7 april 2022

Snel en de pizza is nog goed warm en is mijn favoriet!

Roberto
30 maart 2022

Pasta Maestosa was heerlijk en nog goed heet. Bezorging mooi op tijd end super vriendelijk. Heb al een aantal verschillende maaltijden besteld en die zijn allen heerlijk en smakelijk

Nils schaap
28 maart 2022

Wat was het weer genieten, elke hap weer!!!! Mile graci

Paul
27 maart 2022

Levering was laat, eten ook niet echt heel warm (wellicht door de late levering)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dekker
27 maart 2022

Vijf kwartier gewacht op een lauwe/koude pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alicia
27 maart 2022

De calzone was weer heerlijk en de tiramisu👌🏽

Jamey
26 maart 2022

Verbrande pizza ontvangen, maar wel top we hebben gelijk een nieuwe pizza gekregen!

Alina
23 maart 2022
Sanne
21 maart 2022

Goede en snelle service. Er bleek 1 pizza van de bestelling met de verkeerde topping te zijn bezorgd. Na een telefoontje werd er kosteloos een nieuwe pizza met de juiste topping bezorgd. Het eten was ook heerlijk. 5 sterren voor portofino!

Bakker
17 maart 2022

De pizza’s smaken prima maar zijn lauw dus eigenlijk je oven aanzetten…

Margret
17 maart 2022

Heerlijk, zoals altijd.

Max
17 maart 2022

Top, bestel hier al jaren👌🏼🤌🏼

Jos
13 maart 2022

capuchon af zetten als je naar de deur loopt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chaya Oost
11 maart 2022

Heerlijk!! Erg genoten :)

frank de best
11 maart 2022

Zoals een pizza moet zijn traditioneel stukje Italie

Eric
11 maart 2022

Weer heerlijk, tevreden dat wij bij jullie bestelden

Henk van der Vlugt
10 maart 2022
daan eijking
6 maart 2022

Koud!!

Nils schaap
6 maart 2022

Elke hap is weer genieten ❤️ Het is zo lekker die pizza. Graci mile!!!

Jan Groen
5 maart 2022

Ondanks goede verpakking veel te koud geleverd om 18.20 uur en dat komt kwaliteit niet goede

Leoni
4 maart 2022

Top weer!! Kids mochten kiezen… en ook wij blij!

Paul Koperdraat
28 februari 2022

De Cannellini ricota was wat weinig tov de lasagna.

Carla
28 februari 2022

De pizza kwam 20 minuten later dan volgens de planning en was koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
27 februari 2022

Het was weer lekker! Bezorging ook top zoals gewoonlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

j
25 februari 2022
Bakker
25 februari 2022

Heerlijke pizza!! goede aardige bezorger

Maarten
24 februari 2022

Weer prima verzorgd, het was heel lekker

Nils schaal
23 februari 2022

Heerlijke pizza :) een waar ik elke keer weer geniet ❤️ Mile graci!!!

.
22 februari 2022

Heel lekker en vriendelijk pizza mocht wel iets warmer

Leonie
20 februari 2022

Ik heb geprobeerd om te bellen, ik ben echt niet tevreden

Nicolette
19 februari 2022

De gratis cola was van oktober 2021.

Ellen Kramer
16 februari 2022

Was weer heerlijk en veel, als altijd, en bezorging op tijd. Top 👍🏼

Jur
13 februari 2022

Als jullie teveel bestellingen krijgen kun je beter nee verkopen dan er twee uur over doen om een lauwe pizza te bezorgen. dat verpest de zaterdagavond van je klanten. Volgende keer vast weer beter

Jeffrey
12 februari 2022

Altijd lekker en goed

Gerald
8 februari 2022

snel, warm en heerlijk zoals gewent.

Andre
5 februari 2022

Prima pizza's mooi op tijd. Dank

Robin koppies
4 februari 2022
Amber
4 februari 2022

De bestelling was mooi op tijd. De pasta was echt heel lekker. Helaas vond ik daarom het dessert een beetje tegenvallen.

Henk van der Vlugt
3 februari 2022

de pizza was lauw en de spagettie was heerlijk en goed warm