Beoordelingen van Portofino Hoorn

Recente recensies

4.0
Judith Knuit
vandaag

Helaas was het deze keer niet zo goed, de pizza’s waren niet erg warm. Bezorgen was heel snel, dat wel.

Ruud
vandaag

Heerlijk gegeten, lekkere desserts, vriendelijke en snelle bezorging. Heel blij met de vernieuwde Portofino da Piedro, zowel in het restaurant als bij thuisbezorging. Ottima cucina!

Marco van den Berg
25 september 2022

Spaghetti was verrukkelijk... broodje helaas veel te hard, daardoor 1 ster minder. Bezorger Daan is een toppertje!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R. Hanenberg
25 september 2022

Ik bestel regelmatig naar tevredenheid, maar dit keer waren wij niet tevreden. De Tagliatelle was erg vet zo erg dat de olie ervan af droop. In het etensbakje lag een bodem olie. Helaas daarom ook niet opgegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

.
23 september 2022

Ben beter gewend bestelling had ik aangevraagt om 19:15 en kwam om 20:00 en niet mijn drinken erbij gekregen .

Suus
18 september 2022

Pizza’s waren erg lekker maar Bijna anderhalf uur te laat. Begrijpelijk met het personeelstekort. Maar geef het van te voren aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leoni
18 september 2022
Janine
16 september 2022

Zo blij met deze Calzone. Goede service, netjes verpakt. Misschien iets meer groente, of ben ik nu aan het muggenziften… in ieder geval heerlijk van gegeten!

Frits van den Berg
13 september 2022

Meestal prima pizza en goed van temperatuur. Vanavond was de pizza prima van smaak maar hij was wel lauw warm.

Tineke
12 september 2022

De melanzana viel erg tegen in vergelijking met eerder! Een super klein stukje aubergine in een bodempje lauwe tomatensaus. Voor 11 € Sorry maar vond het echt slecht

Mieke Laan
12 september 2022

Zoals altijd prima! Zowel kwaliteit als bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Eijk
11 september 2022

Heerlijk gegeten maar als er een gratis drankje wordt aangeboden moet je dat ook leveren...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Minneboo
11 september 2022

Heerlijk!

Astrid
11 september 2022

Wij hadden 4x spaghetti Portofino besteld en het was als vanouds, heerlijk. Het werd goed heet afgeleverd en de portiegrootte waren goed. Alle 4 verrukkelijk gegeten:)

Roet
10 september 2022

Normaal dik tevreden vandaag helaas niet. Beide Pizza's waren vandaag echt te vet. Simpelweg niet lekker.

Yvonne Goebel
3 september 2022

Deksel pizzadoos ingedrukt. Pizza gedeeltelijk aan de deksel 3 soorten pasta besteld. Lasagne met pasta gekregen

Mark
2 september 2022

Bestelling geplaatst om 17.30 en graag zo snel mogelijk. Bevestiging met verwachte bezorging 18.20. Om 18.20 een mail met de boodschap Uw bestelling is onderweg. Na kwartier wachten (op de scooter is Portofino 1 a 2 minuten weg) gebeld naar nummer in mail maar dat wordt niet opgenomen. Na 20 minuten ander nummer van website, nu wel contact en bevestiging dat de bestelling echt onderweg is. 18.45 de koerier aan huis. Timing van de bestelling is nooit het sterkste punt van Portofino geweest. Gelukkig zijn ze beter in eten bereiden!

Oude avenhuis
31 augustus 2022

Helaas, wat een afknapper hebben wij van deze bestelling gekregen. We hadden lasagna besteld, dit was zo weinig dat de bodem van het bakje niet eens bedekt was en misschien 2 cm hoog. Wat een aanfluiting. Het was wel goed te eten. Maar ben zeker anders gewend.

B kok
29 augustus 2022

Pizza’s kwamen veel te laat en waren ook niet echt warm meer. Tegenvaller 😔

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Luna
28 augustus 2022

2,5 uur gewacht op eten en toen het er was was het lauw. Portofino was telefonisch niet te bereiken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jordy
27 augustus 2022

Kruidenboter vergeten en zowel de pizza als de focaccia waren erg zacht. Alsof het langer had gemoeten. Smaak was wel goed en bezorging netjes op tijd!

Annette Wilkes
24 augustus 2022

Bestellingen kwam 1uur en 10 minuten later dan ik had gevraagd. Ik moest 2 keer bellen om te vragen wanneer de bezorger langs zou komen. De pizzas smaakten goed, maar ze hadden blijkbaar te lang in de oven gezeten.

danny
24 augustus 2022

De Pizza was erg dun slap en vet. Hij was te zout en smaakte wat naar deeg. Ik had er 3 en alle eters hebben de pizza na 2 stukjes weggegooid. Erg jammer, want ik zal hem niet meer bestellen (kost toch ruim €30,-) en krijgt Portofino daardoor niet een tweede kans om te bewijzen dat ze het wel kunnen. Het gratis drankje is een leuke geste bij een bestelling

Blok
24 augustus 2022

Bezorging super snel top, salami smaakte heel vreemd niet lekker

Jan Broersen
22 augustus 2022

Snelle levering en heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lex
19 augustus 2022

Eten was redelijk omdat 1 pizza te was hard gebakken en te koud, smaak was overigens wel lekker!

Suus
16 augustus 2022
San
15 augustus 2022

Helaas na 2 keer duidelijk in de opmerkingen te hebben aangegeven en gebeld om géén schelpen in de pasta te willen enkel garnaal alsnog gekregen.. pasta is de prullenbak ingegaan. Heel jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jcjonker
12 augustus 2022
anoniem
9 augustus 2022

Goed zoals altijd

Astrid
8 augustus 2022

Het eten was heerlijk. Op de smaak niets aan te merken. Zaten alleen Zwarte haren in het eten die zeker weten niet van ons waren. Daarnaast zat er op 1 van de vlokken parmezaan bij de carpaccio schimmel.

Eveline
8 augustus 2022

We hadden een bezorgtijd aangegeven van 19:00, het eten kwam om 19:55. De bezorger had 1 pizza te weinig bij de deur. Wij hebben bij hem aangegeven dat we het rijkelijk laat vonden en dat hij 1 pizza te kort had. De bezorger gaf hierop een ernstig grote mond en pakte daarna nog een pizza uit zijn scooter. Bij het wegrijden stak meneer ook nog even vriendelijk zijn middelvinger op, niet zo gezellig. Kortom dit was de laatste keer.

Benthe
5 augustus 2022
Groot de Jong
1 augustus 2022

Heerlijke pizza's en vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jesus
31 juli 2022

There was a free cola that did not arrive

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
31 juli 2022

Helaas te laat bezorgd en vroeg nog is het druk aan de bezorger en die zij nee is rustig is vakantie dus hoe ik dan te laat me Etten kan hebben en lauw !!! Etten was lauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Familie
29 juli 2022

Het eten is geweldig van smaak. Het warme deel is echt warm en het koude deel echt koud bij bezorging. De bezorgers brengen een beetje de sfeer over van bedienend personeel in een restaurant. De wijn en het brood met de kruidenboter zijn top ook.

Petra Bijman
29 juli 2022

Pasta was heerlijk romig en goed op smaak. De salade die ik erbij had was supervers! Erg lekker gegeten.

Helma
28 juli 2022

Heerlijke pizza's snelle levering van je bestelling opde tijd die je aangeeft

G. lamers
25 juli 2022

Niet zoals we gewent zijn, de kwaliteit was matig qua smaak, beetje flauw dit keer,

anoniem Hoorn
25 juli 2022

Overheerlijke pizza's! Elke keer weer. Zeker een aanrader. De bezorging was deze keer een half uur later dan aangegeven in de mail. Maar zou hier zeker nogmaals bestellen.

Stella
25 juli 2022

Heerlijk gegeten en bezorger kwam stipt op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniel
23 juli 2022
Daniel
21 juli 2022

Top, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

.Laan
17 juli 2022

Heerlijke pizza's. Op tijd bezorgd. Bestellen online ging makkelijk. Top

Karin
16 juli 2022

Pizza was bijna koud. Rucola was verlept en parmaham veel te dik gesneden. Jammer, eerdere ervaringen waren wel goed.

San
15 juli 2022

De lasagne was droog en zout en bestond uit een overvloed aan deeg. Jammer, heb echt weleens beter gehad bij jullie..

Güray Agic
12 juli 2022

All good. Amazing pizzas but I received wrong order. I ordered 1 fungi 1 hoorn but got 2 fungi. Anyway both was delicious.

Jurgen Oude Bos
11 juli 2022
Ruud
10 juli 2022

Goede kwaliteit, binnen de tijd geleverd. (zondag)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron
10 juli 2022

Maar 20 minuten gewacht en een top pizza. Met deze kwaliteit blijf ik hier weer bestellen. Zelfde als het restaurant. Proficiat!

Tommy
9 juli 2022

Heerlijke pizza en gegratineerde aubergine. Super vers en zeer goed van smaak. Volgende keer weer daar bestellen.

Chris veldink
8 juli 2022

Iets heter bij aan komst Zou wenselijk zijn.

Ruud
7 juli 2022
Sharon
7 juli 2022

Pizzadeeg smaakte oud en de pizza was niet echt warm meer. Wel goed belegd. Gewenste bezorging bij bestelling om 19.00 aangegeven, om 19.45 kwamen de pizza’s. Iets later kan natuurlijk, maar zonder bericht zoveel later is niet echt netjes.

Phillip
5 juli 2022

de bezorger stond bij het verkeerde adres en beweerde dat hij/portofino geen fout kon maken terwijl het goede adres bekend was

P
4 juli 2022

Eerder online besteld vlotte bezorging en prima vers gebakken pizza's. Dus weer online besteld, pizza's werden op de afgesproken tijd bezorgd maar waren slap, niet evht aangenaam. Dus dat viel erg tegen.

Danny Wilmans
3 juli 2022
Ernst
2 juli 2022

Heerlijk eten,snel bezorgd.

N Mol
1 juli 2022

Pizza was negentig minuten later dan de toegezegde bezorgtijd. 4 keer gebeld. Pizza’s waren koud. De vulling klef. Accepteer geen opdrachten als je ze niet kunt waarmaken.

Matthijs
1 juli 2022

De bezorgers was er erg snel… warm was de pizza helaas niet meer…

Peter Fermie
1 juli 2022

1) De pizza had warmer gekund; deze was aardig afgekoeld :( 2) De artisjokken waren niet zacht, maar stokkerig. Ter zijde geschoven. :(

Annemarie
27 juni 2022
Koolen
26 juni 2022

Het mag wel iets warmer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ella
24 juni 2022

Het was weer heerlijk, lasagne had iets warmer gekund.

Jan
22 juni 2022

Pizza bolognese besteld. Dit wordt geleverd met een bakje losse saus waar de gehakt en tomaat in gepureerd is verwerkt. Smaak is goed. Bakje saus was gaan lekken onderweg over de pizadoos en het drinken. Pizza was nat en slap waar deze belgd was met kaas en tomatensaus. Voldeed niet aan de verwachting. Maar volgende keer weer een andere keuze qua gerecht .

Nils schaap
20 juni 2022

Was weer een heerlijke goed belegde pizza, heb hem met plezier helemaal opgegeten. Elke keer is het toch weer genieten 🙏🏽

Nora
19 juni 2022

Beetje jammer als je brood en kruidenboter besteld voor €4.50 dat je dan alleen het brood krijgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
19 juni 2022

Lange bezorgtijd bijna 2 uur… maar wederom overheerlijke en warme pizza’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B. de Jong
19 juni 2022

Late bezorging (nog later dan de aangegeven 1,5 uur voor 2 pizza's!) bovendien bij de buren, koude pizza's, zonder het beloofde gratis drankje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjen Bijleveld
17 juni 2022

Er was 1 gerecht verkeerd geleverd helaas . Nog wel gebeld met Portofino, ze wilde nog wel het juiste gerecht nasturen maar dat heeft niet zoveel zin, al je andere gasten zijn dan al uitgegeten. Jammer dat er niet een korting gegeven wordt voor een volgende bestelling, gemiste kans. Kwaliteit van het eten was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roy
16 juni 2022
Ad
15 juni 2022
Sabrina
15 juni 2022
Brian
14 juni 2022
Daniëlla Cox
11 juni 2022

Wij hadden pizza's besteld voor 18.45 uur maar kregen de pizza's pas een uur later geleverd. Heb gebeld om 19.00 uur en het zou nog 10 minuten duren. Wij zaten met veel visite thuis dus jammer dat het zolang duurde. (Had de bestelling 's middags al doorgegeven!)

Litte
10 juni 2022

50 min later bezorgt dan afgesproken tijd. 5x gebeld waar de bestelling bleef. Totaal geen tegemoetkoming.

Guus Verberne
6 juni 2022

Pizza's waren jammer genoeg niet warm

Taban
6 juni 2022

Zeer vriendelijke bezorger maar kwam 2u en 15min nadat wij hebben besteld, te lang moeten wachten. Eten was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lukas
5 juni 2022

Bestelling ontvangen 45min na de 80min verwachte bezorgtijd. Er had ook wat meer op de pizza gemogen voor de prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

thomas
2 juni 2022

prima!

Anouk
28 mei 2022

Heerlijk van smaak, ik vond de pizza's wel erg dun maar wellicht hoort dat zo.

Lu
27 mei 2022

Super snel bezorgd binnen volgens mij 20 minuten. Goed warm en lekker as always!

Rosalie
23 mei 2022

Had besteld een pizzabrood met kruidenboter. Brood was veeeel te zout!

Simon
17 mei 2022

Lekkere Pizza, tiramisu was ook perfect niet te zoet en heerlijk op smaak. Wij bestellen hier regelmatig.

Marco
16 mei 2022
F Bakker
15 mei 2022
Alina
14 mei 2022
Nicky
14 mei 2022

De lasagne is echt superlekker en met veel kaas, ik bestel deze altijd!

L.u
13 mei 2022

Heerlijk as always. Goede kwaliteit en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
12 mei 2022

Snelle bezorging, eerder dan vermeld. Prima pizza!

Casper
9 mei 2022

De pizza werd meer dan een halfuur later bezorgd dan aangegeven. Toen kwam er een jongen aan de deur die de pizza terloops aan mij gaf en meteen wegliep. Bij het bestellen werd aangegeven dat er een gratis drankje geleverd zou worden. Dat was niet het geval. De pizza was zelf van redelijke kwaliteit, dus dat was het probleem niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nils schaap
9 mei 2022

Heerlijke pizza weer afgehaald en thuis lekker genieten ❤️

Km
8 mei 2022

We vonden de korst vd pizza te hard/oud & de bezorging duurde 2 uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
8 mei 2022
M.Marx
6 mei 2022

Eten was lekker danke schön

WH
5 mei 2022

Heerlijk gegeten weer: vers en goed, altijd!

Mark Leek
3 mei 2022

Ondanks het feit dat de bestelling er eerder was dan vermeld in de toegezonden mail, waren beide pizza’s niet meer warm. Een tegenvaller voor een bedrijf dat dit meestal goed voor elkaar heeft.

Dennis
30 april 2022

Snel en heerlijk!

Leoni
29 april 2022

Super!

Martijn Koeman
26 april 2022

Ik had de bestelling geplaatst om op 18.30 bezorgd te laten worden. De bestelling kwam al op 18.06 binnen. Dat vond ik vrij te vroeg helaas.

Gerald
24 april 2022

T was weer top!!

Nicole
24 april 2022
Robin Koppies
19 april 2022
Nils Schaap
18 april 2022

Afhalen met plezier, ik word vriendelijk begroet. Heerlijke warme pizza en thuis is het weer heerlijk genieten. Mile graci !!!

Ellen Kramer
16 april 2022

Ben niet echt tevreden!!! Allereerst werkt jullie reservering systeem niet. Reservering gemaakt maar kreeg geen bevestiging, toen gebeld en dat was wel goed. Om 19.00 uur in het restaurant zaten we aan tafel en bleek dat we helemaal geen reservering hadden dus..... konden we weer gaan...... Toen maar online besteld, verwachte bezorgtijd 20.15. Dat werd dus 21.15.....bezorging erg slecht, saus had gelekt.... plastic zakje met brood en kruidenboter zat onder de kruidenboter evenals op de blikjes drinken... Dit ben ik echt niet van jullie gewend en ben daarom hierin erg teleurgesteld!!!

ANNEMARIE GUIJS
15 april 2022
Margret
15 april 2022
Aziz
12 april 2022
N
12 april 2022

Pasta had tagliatella moeten zijn in plaats van spaghetti. Quattro stagioni zat geen artisjokken op!

Gerard
10 april 2022

Bestelling was super op tijd en het eten was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk van der Vlugt
9 april 2022

beiden gerechten gerechten waren niet te vreten zonde van mijn geld

Gerald
7 april 2022

Snel en de pizza is nog goed warm en is mijn favoriet!

Roberto
30 maart 2022

Pasta Maestosa was heerlijk en nog goed heet. Bezorging mooi op tijd end super vriendelijk. Heb al een aantal verschillende maaltijden besteld en die zijn allen heerlijk en smakelijk

Nils schaap
28 maart 2022

Wat was het weer genieten, elke hap weer!!!! Mile graci

Paul
27 maart 2022

Levering was laat, eten ook niet echt heel warm (wellicht door de late levering)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dekker
27 maart 2022

Vijf kwartier gewacht op een lauwe/koude pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alicia
27 maart 2022

De calzone was weer heerlijk en de tiramisu👌🏽

Jamey
26 maart 2022

Verbrande pizza ontvangen, maar wel top we hebben gelijk een nieuwe pizza gekregen!

Alina
23 maart 2022
Sanne
21 maart 2022

Goede en snelle service. Er bleek 1 pizza van de bestelling met de verkeerde topping te zijn bezorgd. Na een telefoontje werd er kosteloos een nieuwe pizza met de juiste topping bezorgd. Het eten was ook heerlijk. 5 sterren voor portofino!

Bakker
17 maart 2022

De pizza’s smaken prima maar zijn lauw dus eigenlijk je oven aanzetten…

Margret
17 maart 2022

Heerlijk, zoals altijd.

Max
17 maart 2022

Top, bestel hier al jaren👌🏼🤌🏼

Jos
13 maart 2022

capuchon af zetten als je naar de deur loopt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chaya Oost
11 maart 2022

Heerlijk!! Erg genoten :)

frank de best
11 maart 2022

Zoals een pizza moet zijn traditioneel stukje Italie

Eric
11 maart 2022

Weer heerlijk, tevreden dat wij bij jullie bestelden

Henk van der Vlugt
10 maart 2022
daan eijking
6 maart 2022

Koud!!

Nils schaap
6 maart 2022

Elke hap is weer genieten ❤️ Het is zo lekker die pizza. Graci mile!!!

Jan Groen
5 maart 2022

Ondanks goede verpakking veel te koud geleverd om 18.20 uur en dat komt kwaliteit niet goede

Leoni
4 maart 2022

Top weer!! Kids mochten kiezen… en ook wij blij!

Paul Koperdraat
28 februari 2022

De Cannellini ricota was wat weinig tov de lasagna.

Carla
28 februari 2022

De pizza kwam 20 minuten later dan volgens de planning en was koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
27 februari 2022

Het was weer lekker! Bezorging ook top zoals gewoonlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

j
25 februari 2022
Bakker
25 februari 2022

Heerlijke pizza!! goede aardige bezorger

Maarten
24 februari 2022

Weer prima verzorgd, het was heel lekker

Nils schaal
23 februari 2022

Heerlijke pizza :) een waar ik elke keer weer geniet ❤️ Mile graci!!!

.
22 februari 2022

Heel lekker en vriendelijk pizza mocht wel iets warmer

Leonie
20 februari 2022

Ik heb geprobeerd om te bellen, ik ben echt niet tevreden

Nicolette
19 februari 2022

De gratis cola was van oktober 2021.

Ellen Kramer
16 februari 2022

Was weer heerlijk en veel, als altijd, en bezorging op tijd. Top 👍🏼

Jur
13 februari 2022

Als jullie teveel bestellingen krijgen kun je beter nee verkopen dan er twee uur over doen om een lauwe pizza te bezorgen. dat verpest de zaterdagavond van je klanten. Volgende keer vast weer beter

Jeffrey
12 februari 2022

Altijd lekker en goed

Gerald
8 februari 2022

snel, warm en heerlijk zoals gewent.

Andre
5 februari 2022

Prima pizza's mooi op tijd. Dank

Robin koppies
4 februari 2022
Amber
4 februari 2022

De bestelling was mooi op tijd. De pasta was echt heel lekker. Helaas vond ik daarom het dessert een beetje tegenvallen.

Henk van der Vlugt
3 februari 2022

de pizza was lauw en de spagettie was heerlijk en goed warm

Mathijs
1 februari 2022

Super snelle bezorging en een heel attente bezorger en presentje in het ziekenhuis geleverd! En een heerlijke pizza!

Ellen Kramer
30 januari 2022

Om 17.15 bestelling geplaatst voor 19.00 uur. Bezorgd om 19.20.....En dit is niet de eerste keer dat het niet op tijd is. Eten is uitstekend maar vaak niet op tijd.

Monique
30 januari 2022

De pizza’s waren heeeeerlijk alleen duurde het heeeeel lang voordat deze worden bezorgd. Om 18:40 online aangegeven:”Bezorgen Asap” In de bevestiging stond:”Verwachte bezorgtijd:19:45”. Snap ik ook helemaal op zaterdag. Maar uiteindelijk kwamen de pizza’s pas om 19:25. Toen we om 19:20 belde voor de status werd na veel interne discussie de verbinding verbroken.

Henk van der Vlugt
30 januari 2022
C.N. Bakker
29 januari 2022
J. Dupuy
29 januari 2022

Kwaliteit van eten was weer goed, maar bezorging was half uur te vroeg, waardoor eten niet meer warm was voordat iedereen er was

Leida van der Linden
27 januari 2022

Helaas was het eten lauw

Ellen
26 januari 2022

De bestelling was mooi op tijd en het eten zag er mooi uit en was erg lekker!

Ronald
25 januari 2022

Pizzabodem was weer helemaal nat van de olie. Nu voor de 2e keer. Erg jammer

Astrid
24 januari 2022

Meestal bestel ik de pasta portofino en verwacht dat een gerecht dat de naam van het restaurant heeft supergoed moet zijn en dat was tot nu ook het geval. Gisteren 2 van deze pasta's portofino besteld en het was teleurstellend: Het was lauw en de hoeveelheid veel minder dan gebruikelijk. Verder was het vooral pasta en heel weinig ingredienten. Misschien bestel ik deze pasta nog 1x maar is het weer zoals gisteren dan is dit de laatste keer. De pizza's waren wel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nils schaap
23 januari 2022

Was weer heerlijk, opgehaald en heerlijk genoten thuis. Mile graci Topper 💪🏽

Saskia
23 januari 2022

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Matthijs
23 januari 2022

De smaak was weer top. De pizza was ijskoud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk van der Vlugt
23 januari 2022
B. van der Knaap
22 januari 2022

Dat de bestelling 3 kwartier te laat werd bezorgd, is nog tot daaraan toe. Maar dat het eten koud was, dat kan écht niet. Zó jammer.

Henk van der Vlugt
21 januari 2022
Henk van der Vlugt
19 januari 2022
Roberto
18 januari 2022

Wat hebben wij weer lekker gegeten! Bezorgster was vriendelijk en mooi op tijd. Maaltijd was goed heet en smakelijk. Portofino is echt een aanrader.

Linda
17 januari 2022

Helaas, een half uur te laat en de pizza's lagen blijkbaar ook een half uur te wachten. Koud dus. Smaak wel goed. Hebben ze uiteindelijk maar in de oven gedaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter De Jong
16 januari 2022
Broersen
15 januari 2022

Bezorging duurde helaas erg lang . Jammer .

Ronald
15 januari 2022

Afgelopen zaterdag 2 pizza’s besteld. Die waren koud en net of deze uit de magnetron kwamen. Niet gewend en vond ik zonde van het geld. Gister besteld en was zoals ik ze ken, TOP 👌🏻 Goed belegd, warm en erg lekker krokant! De bezorging was er ook erg snel! Zo zie ik het graag altijd. Tot de volgende 🍕

Jager
13 januari 2022

De smaak was niet geweldig verder waren de pizza's te lauw helaas

Rosalie
13 januari 2022

Pizza was koud

Lamers
10 januari 2022

t was weer snel bezorgd, nog lekker warm en weer super lekker

Aad van Lierop
10 januari 2022

Bezorging was wat rommelig. 35 min later dan bevestigd en niet compleet. 1 gerecht ontbrak en werd na telefonisch contact na 20 minuten alsnog bezorgd. Jammer, inplaats van met z'n drieën te eten, moest 1 van ons dus toekijken en kon pas eten toen de overige klaar waren. Beetje ongezellig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

arnolt
8 januari 2022

Beste pizza van hoorn elke keer weer lekker . bestelde ook een salade caprese erbij dat was echter een aanfluiting voor dat geld

Nils schsap
8 januari 2022

Wederom een heerlijke pizza, altijd als de pizza op is, baal ik. Het is zo lekker dat ik er vaak nog een wil eten. Ik kom snel weer terug!!!

Anna Kishna
7 januari 2022

De pizza Mediterranea had zeer weinig smaak. Paar blokken gekookte of gestoomde aubergine. Voldeed niet aan de verwachtingen.

BVA
6 januari 2022

Zoals altijd heerlijk echt Italiaans eten, en keurig op tijd op het gewenste tijdstip bezorgd!

Roberto
6 januari 2022

Maaltijd was heerlijk. Goed geeft en Op afgesproken tijd bezorgd door vriendelijke bezorger. Ik blijf vaste klant!

Lonetta Grooteman
4 januari 2022

Bestelling kwam eerder dan ze gezegd hadden dus helemaal top en het was heerlijk!!!!

Maarten
3 januari 2022

Prima kwaliteit en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margret
1 januari 2021
Trisha
1 januari 2021

De pizza’s waren top ! alleen voor de 2e keer al de ervaring dat het eten lauw tegen koud aan en niet meer heet is bij aankomst.

henk van der vlugt
1 januari 2021

100x beter dan new york of domino pizza

Ilse
30 december 2021

Super lekkere pizza's. De bezorger was prima op tijd. Wel jammer bij het afrekenen nog extra transactie kosten, maar je betaald al bezorg kosten. Alles krijgt een aparte "... kosten" naam.

De Lange
28 december 2021

Heerlijk, lekker, uitstekende warmte. Kortom genieten

Moniue
24 december 2021

Pizza was helaas lauw! Spaghetti was wel goed heet! Gebeld en er werd een nieuwe pizza bezorgd! Dat is mooi maar samen eten lukt dan niet meer! Pizza was ook smakeloos! Ook werd het beloofde gratis drankje niet mee genomen! Wij gaan de volgende keer naar een ander! Jammer dit

Judith
20 december 2021

We weten niet wat er nog beter kon behalve misschien wat kruidenboter bij het broodje maar nodig is dat niet omdat het broodje zo ook al zo lekker is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca
19 december 2021

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henriette
17 december 2021

De salami was anders dan anders en niet lekker..

daan
16 december 2021

Leek een andere kok? Bodem minder krokant en kaas in een dikkere laag ?

Hans
13 december 2021

Bestelling te Laat en pizzas te lauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniel
12 december 2021
Fre
12 december 2021

Altijd heerlijk & goed heet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Betty
12 december 2021
Fam. Boots
12 december 2021

Zoals altijd is de kwaliteit geweldig. Maar deze keer was de bezorging heel beroerd. De bezorger kwam te laat, maar maakte daarvoor netjes zijn excuus. Vervolgens bleek onze bestelling niet compleet en hebben we nog z’n 3 kwartier moeten wachten op de 3e maaltijd. Erg jammer.

Anja
10 december 2021
Mitchel
8 december 2021

Duurde erg lang. Blikje drinken vergeten

Sven
8 december 2021

Jullie waren het colablikje vergeten

Frank
6 december 2021

Keurig op tijd, Pizza was goed warm……maar de smaak was flauw van de Pizza capriciosa. Hij was anders dan de andere keren…jammer. Sinds Portofino een 2e vestiging heeft zijn de Pizza’s niet meer de oude….

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H. Ouwejan
4 december 2021
Kitty
30 november 2021

Heerlijk gegeten en niet lang hoeven wachten

Tamara
30 november 2021

Pizza's waren koud en de knoflooksaus ontbrak bij de pizza shoarma

Wart Boelders
28 november 2021

Zoals altijd snel bezorgd en heerlijke kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tineke
27 november 2021
Helly de Groot
21 november 2021

Alles is prima verlopen, keurig op de afgesproken tijd en heerlijk gegeten 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandor de Vries
20 november 2021

Netjes op tijd bezorgd en het eten was goed 👍

Sven
16 november 2021

Heerlijk

Gerald
14 november 2021

Prima Pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Jong
14 november 2021

Normaal heel tevreden, maar nu was het niet oké. Half uur later dan toegezegde tijd zonder hierover te berichten. Lauwe pizza’s, met dikke taaie bodems.

Saskia
13 november 2021

Altijd goed en bovendien snel!

Remco
13 november 2021

Heerlijk gegeten, complimenten.

L E
6 november 2021

Snel en lekker

Michelle Hoogeveen
2 november 2021

Elke week weer goede kwaliteit pizza! Ben al een tijdje vaste klant en de communicatie en service is altijd zeer goed. Aanrader!

Ruben
30 oktober 2021

Salade ikan veel beter. Geen ijsbergsla gebruiken iig.

Anoniem
24 oktober 2021

Beste Italiaans in Hoorn, zou direct bestellen als ik jullie was

Leoni
23 oktober 2021

Top!

Laura
23 oktober 2021
Nicolas
22 oktober 2021

Precies op tijd, warm en hoe wij het wilden hebben! 5/5

Jeannette
22 oktober 2021

Prima op tijd en alles goed van smaak!

Paul Koperdraat
20 oktober 2021

Was wel wat lang wachten.

Ellen Kramer
17 oktober 2021

Had brood met kruidenboter besteld maar kreeg focaccia. Op zich geen probleem maar niet wat ik had besteld. En we vonden het eten niet erg warm. Maar de kwaliteit en de smaak was uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raymond
17 oktober 2021

Eten online besteld Via mail kregen we bezorg tijd te zien Maar door hun harde werken hadden wij ons eten 45 min eerder dan de mail aan gaf Toppers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
14 oktober 2021

We hebben weer heerlijk gegeten zoals altijd eigelijk bij Portofino.

Arjan iedema
14 oktober 2021
uitendaal
6 oktober 2021

8 pizza's en 1 lasagna. Helaas bij 1 pizza een schroefje erin. Degene die ervan at brak bijna zijn tanden erop. Beetje slordig. En blikje cola ook gekregen. € 83,-. erg jammer

Locus cleaning service
6 oktober 2021

Online bestellen af te raden, bestelling was koud, pizzabodem was een soort van papperig bah, pasta was niet te eten jammmmer Kortom slordige vieze smakeloze producten Terwijl als je in het restaurant eet een goeie service en kwaliteit van het product

Brigitte
3 oktober 2021
Zia Joke
2 oktober 2021

Heerlijke pizza's, prima op tojd dus top weer!!

Duivens
2 oktober 2021

Perfect op tijd heerlijk eten

Peter
1 oktober 2021

Uitstekend eten. Ik haalde het zelf op en het was allemaal precies op tijd. Na ruim twintig minuten rijden naar huis was het nog lekker warm.

JP
30 september 2021

Heerlijk gegeten

A.Kroon.
28 september 2021
Albert
27 september 2021

Snel bezorgd en erg goede pizza's.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter De Jong
26 september 2021

Pizza was van uitstekende kwaliteit. Echter om 19.00 besteld en pas om 20.45 geleverd . Ben ik niet van Portefino gewend . Als reden opgegeven dat het erg druk was .

Stephanie J
24 september 2021

Alles prima! Lekkere pizza en pasta, goede service

De Jong
22 september 2021

Zoals altijd lekkere pizza’s en op tijd bezorgd. Wel heel zuinig belegd met maar zes olijven op een pizza.

Inge
15 september 2021

Vandaag met collega’s op het werk pizza besteld en kwaliteit was weer goed. Vorige week hadden we1 mindere ervaring die Pierro goed heeft opgepakt met mijn man. En gelukkig vandaag weer goed pizza’s

Sygol
14 september 2021

De melanzane parmigiana was weer heerlijk. Verrast door de rijk gevulde gemengde salade incl artisjok! Dank weer!

Gerald Lamers
12 september 2021

Het was altijd lekker, deze keer was het deeg zachter en brood achter. Ik mis het knapperige aan deze pizza. Is er een andere kok?

Mats
9 september 2021

Top, zoals altijd.

Lydia
8 september 2021

Lekkere pizza’s op tijd afgeleverd door een vriendelijke bezorger.

Sieverding, George
5 september 2021
Betty
5 september 2021

Was weer top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
28 augustus 2021

35 minuten later bezorgd dan de verwachting te bezorgen. Nagenoeg koud bij bezorging. Smaak was verder prima.

Bakker
27 augustus 2021

Top pizza portofono!! Heerlijk gegeten!! Heerlijke torte al limone. Aardige bezorger!

Christine
27 augustus 2021
Bouter
21 augustus 2021

Helaas zaten er zandkorrels in mijn Pescatore . De overige gerechten waren prima.

M.J. Öfner
19 augustus 2021

20 minuten later dan opgegeven tijd. pizza was lauw. beloofde gratis coca-cola ontbrak. Pizza niet op juiste plek in gebouw afgeleverd ondanks aparte beschrijving.

P. Fermie
19 augustus 2021

Bij herhaling zijn de Artisjokken echt niet zacht van kwaliteit. Deze heb ik al een aantal keren ter zijde gelegd. Dus ik dacht, nu maar een keer melding van maken...

Michael
19 augustus 2021

Koud en taai

Diana
17 augustus 2021

Heerlijke pizza’s, snel geleverd!

Romy
17 augustus 2021

De pizza was op zich lekker, maar al niet zo heel warm meer. Vanaf het moment van bestellen 3 uur gewacht.. het zou binnen een uur bezorgd worden, maar uiteindelijk nog 2 uur moeten wachten.

Paul
16 augustus 2021

De pizza calzone speciaal was koud. De temperatuur was ongeveer lichaamstemperatuur. Mogelijk was mede daardoor de korst slap als een vaatdoek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jordy
15 augustus 2021

Heerlijk gegeten en goede bezorging. Hele attente jongeman.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

b ruitzman
11 augustus 2021

ze waren lauw toen ze aankwamen.

Aziz steakhouse de beer
11 augustus 2021

Lang niet zoeen pizza gegeten.top! Pasta zalm aanrader.

Vivienne Heddes
5 augustus 2021

Heerlijk gegeten

M. Possini
4 augustus 2021

Niet meer wat het was, helaas. Ik gaf het nog een kans maar nee, focassia was keihard, zonder zout/rozemarijn. bij het snijden viel het in harde kruimels uit elkaar, niet te eten! Pasta WAS altijd heerlijk, viel nu ook voor de vierde keer tegen. Erg jammer

Binca
2 augustus 2021

De pizza was 10 minuten te vroeg waardoor ik nog niet klaar was om te eten. De vorige 2 keren dat ik pizza bestelde waren jullie steeds te laat. Nu was mijn pizza bijna koud, erg jammer want de smaak was anders perfect geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jürgen
2 augustus 2021

Snel geleverd. Heerlijke pizza's!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Egbert
1 augustus 2021

Beste mensen, Ik heb gisteren 4 pizza's bij jullie besteld maar er is wel het e.e.a. mis gegaan. Bij de Calzone specialE ontbrak de bologneseSaus en van een van de andere pizza's was de vulling er van afgeschoven. Verder smaakte ze goed.

Nils schaap
31 juli 2021

Mile graci, nogmaals heerlijke pizza’s ❤️

Jeroen Visser
30 juli 2021

Heerlijk gegeten!

Nico
30 juli 2021

De pasta en lasagne waren erg lekker, maar helaas meer dan 3 kwartier langer moeten wachten. Is hopelijk een incident maar dat is dus wel voor verbetering vatbaar