Beoordelingen van Portofino Hoorn

Recente recensies van Portofino Hoorn

5 sterren na 18 reviews

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

45 minuten als richttijd, werd 75 minuten. Pizza was prima

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's zijn altijd heerlijk!! Logisch dat het ook in het restaurant altijd druk is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heel lekker, mooi op tijd bezorgd, en lekker warm.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en redelijk op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedere keer weer super bij Portofino. Voor ons de enige Italiaan in Hoorn.

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza magarita was niet zo als ikhem van jaren geleden ken. De kaas was veel te machtig, ik was na 3 punten vol en wat misselijk. en de bodem was anders, korrelige structuur echt jammer. De calzone heeft mijn vriend niet eens opgegeten. Hij was ronduit slecht. Te grote stukken ui, kaas die op sommige plekken nog niet gesmolten was en zo’n dikke laag , de inhoud was niet lekker. Hij is de hele avond er misselijk van geweest. Te zwaar op de maag. Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben en het lukt om de pizza’s te verbeteren. Een tijd geleden was ik namelijk altijd erg tevreden.

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit zoals gewoonlijk goed, maar het pasta gerecht was niet warm genoeg.

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza, snelle bezorging. Niks mis mee :)

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel vlot bezorgd. De salade was niet overdresst en lekker groot. De pizza mediterana was heerlijk. De pasta vond ik ook best lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, ietsje zacht door vervoer, snel en op tijd geleverd, vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurige bezorging, heerlijk gegeten

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Bestelling s ochtends al geplaatst en keurig op tijd s avonds bezorgd!

, 06-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was de eerste keer en komt een vervolg.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ineens moet je bij je bestelling bezorgkosten betalen! Dit is nooit zo geweest. Ze composteren dit met een ‘gratis blikje cola’

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Calzone was erg lekker, ze waren alleen de cola vergeten. Daar ga ik niet extra voor op-en-neer. Jammer, volgende keer beter opletten!

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating